Pris til Harstad Maskin for glimrende HMS: – Kjempehyggelig å bli sett på som noen som går foran

Prisdryss og galla er ikke hverdagskost i anleggsbransjen, men på bransjetreffet Arctic Entrepreneur ble Harstad Maskins Elisabeth Vollstad Moe overrasket med bransjens nye HMS-pris.

HMS-STJERNER: HR-leder Maren Simonsen (t.v.) og daglig leder Elisabeth Vollstad Moe i Harstad Maskin har fokus på HMS-arbeidet hos Harstad Maskin, men skryter av engasjementet for helse, miljø og sikkerhet fra de ansatte. I lastebilen bak sitter sjåfør hos dem, Renathe Rinaldo.  Foto: Tone A. Karlsen

nyheter

– Å få en foregangspris betyr at vi er et forbilde, en bedrift som går foran, og som har jobbet godt med helse, miljø og sikkerhet over tid, sier daglig leder Elisabeth Vollstad Moe i Harstad Maskin.

Hun ble veldig overrasket da de måtte opp på scenen, foran rundt 800 mennesker, for å motta prisen som ble delt ut for første gang av Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) og IF. Vollstad Moe ble rett og slett så overrasket at det kom noen saftige nordnorske gloser.