Harstad Pride får Seire ved å dele-prisen

Styreleder Regina Steen Bergman og nestleder Margrethe Killengren mottok Seire ved å dele-prisen på vegne av Harstad pride i Nordic Hall fredag.

Margrethe Killengren og Regina Steen Bergman fikk Seire ved å dele-prisen fra Knut Ivar Mikalsen på Harstadkonferansen 2020.  Foto: Frank R. Roksøy

nyheter

Under Harstadkonferansen fredag ble Seire ved å dele-prisen delt ut for 21. gang. Årets vinnere er Harstad Pride. Styreleder Regina Steen Bergman og nestleder Margrethe Killengren gikk på scenen for å motta prisen fra Knut Ivar Mikalsen.

De to visste ikke på forhånd at organisasjonen de stiftet skulle vinne årets pris. Etter å ha fått summet seg, sier de to at det er stort for dem og veldig hyggelig at Harstad Pride får denne prisen. Dette betyr at det skeive miljøet i Harstad og Nord-Norge blir sett av majoritetssamfunnet.