Arrangerer fjellsportfestival: – Kan bidra til å gi kunnskap og kanskje også redde liv

Siste helga i mars gjennomfører DNT fjellsport med samarbeidspartnere fjellsportfestival i Sollifjellet alpinsenter. Noe av det du kan vente deg er toppturer, randoneekonkurranse, førstehjelp ved skred og afterski.

– INKLUDERENDE ARENA: Bjørn Forthun i fjellsportgruppa i Harstad Turlag sier at festivalen skal være en inkluderende arena for utveksling av kunnskap og erfaring, nettverksbygging og en sosial møteplass. Arkivfoto.  Foto: Privat

nyheter

I samarbeid med bedriftsidretten, Harstad turlag, DNT ung, Sollifjellet aplinsenter, Nordic Management og Norsk folkehjelp arrangerer DNT fjellsport fjellsportfestival fra 27. til 28. mars.

– Dette er første gang en slik festival blir arrangert i Harstad, sier prosjektleder Bjørn Forthun.