Eirik Berg overtar Art Gymsal:

– Vil skape nytt liv i gymsalen

15. januar overtar Eirik Berg via Selsbanes Holding AS Art Gymsal, som de siste årene har vært eid av Hålogaland Kraft.

LEIETAKERE Dette er leietakerne som fra 15. januar får ny eier av Art Gymsal. Foran fra venstre Jim Strende (Millibygg AS), Trond-Daniel Kvalvik (Mystore.no), Simen Høybakk (Millibygg AS), Terje Ovesen (Hipp Hurra AS), Anita Tennbakk (Hipp Hurra) og Lillian Schmidt (Hipp Hurra AS) og Tonje Strand (Senab Eikeland). Bak fra venstre Michel Diniz de Carvalho (Hipp Hurra AS), Eirik Berg, Mariann Solaas (Matfra.no), Kjersti Melkiosen (Bitz and Blitz).  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

2. juni 2006 åpnet Roanne O`Donnell og Trym Ivar Bergsmo Art Gymsal. Det verneverdige bygget hadde da vært gjennom en innvendig oppgradering med et bygg inne i bygget som inneholder kontorarealer av ulik størrelse. Siden den gang har ulike leietakere holdt til der. Fra 1. februar vil bygget huse firmaene Hipp Hurra, Mystore.no, Sonab Eikeland, Millibygg, Matfra.no, Bitz and Blitz og Rampestrek. Spennende selskaper i forskjellige bransjer.

Fortsatt daglig lederi Serit

– Samboeren min og jeg flyttet inn i nabohuset på toppen bak Art Gymsal. Vi visste at Hålogaland Kraft eide bygget og at de hadde planer om å reise et leilighetsbygg på eiendommen. Det ønsket ikke vi.