Crossfit-tur gikk i vasken: – Føler oss ført bak lyset

Det som skulle bli en hyggelig og sosial treningstur til Madeira viste seg å ende opp med tap i hundre-tusen-kroners-klassen, hevder medlemmer i Crossfit Harstad.

FØLER SEG LURT: Crossfit-utøvere i Harstad har ikke fått tilbakebetalt pengene sine etter at turarrangøren avlyste treningsreisen til Madeira. Fra venstre: Cathrine Rolness, Janne Igeland, Lisa Granås, Ann Helga Traasdahl Johansen, Kristin Annie Karlsen, Trine Steien, Lillian Amundsen, Christl Ellingsen, Kenneth Johansen, Håvard Johansen, Line Loktu, Anders Nilsen og Lise Aamot Linaker.  Foto: Håkon Wikan

nyheter

I januar i fjor bestilte 28 personer fra Crossfit Harstad en treningsreise til Madeira i gjennom selskapet Wodcamps.

– Vi ble lovet flybilletter kort tid etter innbetalt depositum, men hele tiden var det utsettelser på å få disse. Vi ble en ganske stor gruppe, noe de mente ville medføre litt mer tid for å få alt på plass. Så kom påsken, sommeren og personlige forhold som unnskyldning for ytterligere utsettelser på billettene, sier Cathrine Rolness, trener og daglig leder ved Crossfit Harstad.