Dette blir nytt på Bysenteret

Spa, parkeringshus og leiligheter kommer.

11 PROSENT OPP: - Vi er fornøyd med omsetningsutviklingen i et år der Harstad kommune har hatt mange sentrumsprosjekter som på kort sikt svekket fremkommelighetene til oss, men på lang sikt er det alle prosjekter som drar oss i retning av et mer attraktiv sentrum, sier Stian Arntzen i en pressemelding. 

nyheter

Stian Arntzen, som eier Bysenteret gjennom sitt selskap Arctic Eiendom, sier at Bysenteret i Harstad har en omsetningsøkning på 11 prosent i 2019. Senteret, som har 22 butikker og fire serveringssteder, lanserer nå flere nyheter.

- Vi er fornøyd med omsetningsutviklingen i et år der Harstad kommune har hatt mange sentrumsprosjekter som på kort sikt svekket fremkommelighetene til oss, men på lang sikt er det alle prosjekter som drar oss i retning av et mer attraktiv sentrum, sier Stian Arntzen i en pressemelding.