Ragnhild er byens første hundefrisør: – Det er en livsstil

Byens første frisørsalong for firbeinte har åpnet i Storåkeren.

NY FRISYRE: Det er mye tid som går med på å gjøre pelsen fin, den skal nappes, børstes, sprayes og få hårkur. 25. november åpnet Ragnhild Dischington byens første frisørsalong for dyr, og har opplevd god tilstrømning av kunder siden oppstart. Her utfører hun siste stuss på hunden Storm (4), som var siste hund for dagen.  Foto: Håkon Wikan

nyheter

2. desember var det offisiell åpning av Ragnhild’s hundeklipp i Storåkeren i Harstad, og det har vært full rulle siden oppstart.

– Timeplanen har vært fullbooket med oppdrag, og mange kommer langveis fra, som for eksempel Vesterålen, Lofoten, Narvik og Troms innland. I tillegg blir vi oppdaget av flere og flere, sier Ragnhild Dischington, daglig leder ved salongen.