- Her går siste pølsa

Thomas Weickert fristet kundene med hjemmelagde pølser laget av svinekjøtt levert fra Ottestad, chili og ost under Bondens marked lørdag.

VÆRSÅGOD Thomas Weickert solgte unna hjemmelagde pølser til den store gullmedaljen. 

nyheter

Da Harstad Tidende stakk innom salgsboden til Refsnes Matglede, var den i likhet med de fleste selgerne beleiret av ivrige kunder. Noen ville se hvilke lokale delikatesser som ble tilbudt. Noen ville ha en smaksprøve, og noen handlet godsaker med seg hjem.

Opplevelsen

– Vi leverer produkter til både Lofoten, Vesterålen og Harstad-området. På en dag med flott vær, som her på Bondens marked i Harstad, går det unna. Nå er jeg eksempelvis blitt utsolgt for varme, hjemmelagde pølser rett fra grillen, forteller Weickert. Sammen med Susanne Hentschel sto han på for å ta unna pågangen av kunder.