Politiet klarer ikke finne ut hva som skjedde i Kvæfjord

Politiet har avsluttet etterforskningen etter funn av et prematurt foster på en privatadresse på Borkenes i Kvæfjord den 3. oktober.

To kriminalteknikere gjorde undersøkelser ved huset på Borkenes i Kvæfjord der det bøe funnet levninger av et foster i oktober. Funnet ble gjort i forbindelse med oppussing av boligen.   Foto: Håkon Wikan

nyheter

- Politiet henlegger saken. Vi har ikke informasjon som tilsier at det har skjedd en straffbar handling. Ingen har hatt status som mistenkt eller siktet i forbindelse med funnet. Det foreligger ikke en klar konklusjon rundt dødsårsaken til fosteret, sier politistasjonssjef i Harstad, Frank Magne Sletten.

Liket, et prematurt foster, ble oppdaget under oppussing av en bolig som har hatt samme eier siden 90-tallet. Politiet har ikke klart å finne et konkret dødstidspunkt.