Hvem fortjener en ekstra oppmerksomhet i adventstida? – Kom med gode forslag

– Harstad er en raus kommune, og mange bidrar til dette med å gjøre hverdagen bedre for andre. De ønsker vi å gi en ekstra påskjønnelse.

oppfordrer: Kari-Anne Opsal og Kjell Rune Henriksen oppfordrer til å komme med forslag på personer som fortjener en ekstra oppmerksomhet for den frivillige innsatsen de gjør i harstadsamfunnet. Her er de to foran om lag 20 kommunepolitikere som tirsdag var samlet til opplæring i Nordic Hall.   Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Det sier ordfører Kari-Anne Opsal og sjefredaktør Kjell Rune Henriksen i Harstad Tidende. Kommunen og avisa har gått sammen for å finne fram til personer i harstadsamfunnet som fortjener å bli satt ekstra pris på.

Enkeltpersoner eller grupper

– Men vi trenger lesernes og innbyggernes hjelp. Derfor oppfordrer vi til å komme med forslag på hvem i Harstad- samfunnet som fortjener å bli satt pris på for innsatsen de gjør. Det kan være enkeltpersoner eller grupper som frivillig bidrar til til et rausere og mer inkluderende samfunn.

–Enten det handler om å hjelpe demente eller andre pleietrengende, eller å gjøre en ekstra innsats i sitt lokale nærmiljø.

– Det kan også være personer som gjør en spesiell innsats innen kulturelle eller idrettslige sammenhenger, sier Opsal og Henriksen.

Hederlig omtale

Ordfører Opsal mener raushet kler julas budskap, og at kommunen mer enn gjerne ønsker å trekke fram de mange som viser dette gjennom aktiv handling.

– Harstad er en raus by, men kanskje har vi vært for dårlige til å løfte fram de som gjør en ekstra innsats for at andre skal få det bedre.

–Kom derfor med forslag på hvem du mener fortjener en oppmerksomhet, så vil disse bli dratt fram i lyset, og får en påskjønnelse og hederlig omtale for jobben de har gjort og gjør, sier Opsal.


Har du forslag på en kandidat kan du sende dette på e-post til krh@ht.no