Dette jobber politiet med mandag

Det har vært flere kollisjoner mandag.
nyheter

Tromsø: 20.28: polititet har mistanke om at en person har hoppet fra Sandnessundbrua. Fartøyer, frivillige mannskaper, Norske redningshunder er i søk. Sea King redningshelikopter er på tur mot området. Politiet ser pr nå ingen sammenheng mellom denne hendelsen og hendelsen på Fagereng, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 20.05: Politiet vil orientere media om funnet av fire livløse personer i Tromsø på politihuset kl. 2030, meldes det klokken 20.05, melder Troms politidistrikt. På pressekoneransen i kveld melder politiet at det er en kvinne og tre barn som er hentet opp av sjøen ved Alaskasvingen ved Fagereng, som ligger langs Kvaløyvegen på Sør-Tromsøya.  Kommunen skal ha satt kriseteam.

Troms: Europavei 6 over Kvænangsfjellet ble mandag ettermiddag stengt. Veien er stengt på grunn av fare for ras. Veien blir ikke åpnet mandag. Det opplyser Statens vegvesen. Ny vurdering blir gjort klokken 12:00 tirsdag. En rekke veistrekninger var mandag kveld stengt i Finnmark.

Gratangsfjellet: 30.45: Snø- og isdekke og stedvis vanskelige kjøreforhold på grunn av sterk vind og snøfokk. Klokken 20:40 var det -1 grad, sør-vestlig frisk bris og middels snøbyger.

EV10 Bjørnfjelll: 17.54: Stengt på grunn av uvær. Det er også stengt på svensk side.

Fv 7570 Fagernes - Beisfjord: Stengt på grunn av snøras. Ny vurdering klokken 08:00. Åpnes i morgen tirsdag kl.08.00 for så og bli stengt igjen kl.12.00. Værforbehold.

Hamarøy: 15.15: Presteid: To biler har kollidert. Tre personer involvert. Alle er våkne og bevisste. Nødetatene på veg til stedet, melder Nordland politidistrikt.  Oppdatert: 17.00 To av de involverte sendes til legevakt for sjekk. En person fraktes til sykehus i Bodø. Ukjent skadeomfang, melder politiet i Nordland.

Stokmarknes: 15.20: Trafikkulykke i sentrum, kollisjon mellom to biler. Involverte personer er våkne. Ambulanse er fremme på stedet.  Oppdatert: 16.11: Involverte personer sjekket av helse, vurdert som uskadd. Trafikken dirigeres forbi ulykkesstedet, opplyser politist i Nordland.

Beisfjord: 15.30: Snøskred i området Olderneset. Snøen har ikke gått over vei. Vi har ingen indikasjoner på at noen er tatt. Beisfjordveien er stengt. Nødetatene er på stedet og gjør vurderinger, melder Nordland politidistrikt.

Skaland: 15.29: Observasjon av skadet elgokse i området Skaland/Svandalen. Viltnemda varslet og følger opp forholdet, melder Troms politidistrikt.

Lavangsdalen: Klokka 14.40: En elg er påkjørt på E8. Ligger i vegbanen og sperrer nordgående kjørefelt. Viltnemda er varslet og vil kjøre til stedet.

Tromsø: På bakgrunn av føreforholdene i Tromsø vil det bli etablert stoppost på vekta i Tromsdalen. Tyngre kjøretøy som skal inn og ut av byen vil bli stanset og pålagt å legge på kjetting før de får lov til å kjøre videre.

Tromsø: En semitrailer har sakset på tur opp Langnesbakken, melder politiet klokka 14.20. Ett kjørefelt skal være sperret på stedet.

Tromsø: En varebil kjørte seg fast ved Pyramiden, meldes det klokka 14.10. Fører viste seg å være en mann i 30-årene uten gyldig førerkort. Vedkommende fremsto som ruset og fremstilles for blodprøve. Bilen viste seg å være stjålet fra en adresse på Tromsøya tidligere i dag. Sak opprettes.

Rana: Klokka 13.20: Melding om trailer som har kjørt av veien, E12 ved Tverrvatnet. Ligger i grøften. Fører skal være uskadd. Nødetater på tur.

Alstadhaug: Klokka 12.55: Etter melding om noe som kunne høres ut som at skudd var blitt avfyrt i et boligområde, har bevæpnet politi aksjonert mot en privat adresse i Sandnessjøen. Politiet har kontroll på stedet. Ingen personer er skadd. Politiet gjør nå undersøkelser på adressen. Politiet har i ettermiddag gjort funn av to startpistoler på adressen. Ingenting som tyder på at det har blitt brukt funksjonelle våpen på adressen.

Harstad: Klokka 11.56 får ht.no melding fra en tipser om at vogntog står fast i rundkjøringa ved Kanebogensenteret. Ingen busser kommer gjennom, meldes det.


Det blir 7 plussgrader, regn og glatte veier

Mer heftig vær i vente. Meteorologene advarer.

 

Tromsø: Klokka 11.45: Melding om at flere lastebiler står fast på E8 i Tromsøsvingen. Ett kjørefelt er sperret på stedet. Trafikken dirigeres på stedet mens de tre vogntogene som nå står fast på stedet legger på kjetting. Tungberger er på vei til stedet for å få flyttet vogntoget som står fast på stedet. Klokka 13.52 er kjøretøyet fjernet. Trafikken går som normalt på stedet.

Bodø: Person i 50-årene stanset i bil av Utrykningspolitiet. Hadde ikke gyldig førerrett. Sak blir opprett.

Glomfjord: 11.50: Melding om personbil som har kjørt av veien på nordsiden av Glomfjordtunnelen. Fører er ei dame i 50-årene. Hun fraktes til legevakt for sjekk.

Båsmoen, Mo i Rana: Klokka 10.40: Melding om to personer som kranglet, hvor den ene tok frem en kniv. Partene skulle ha gått hvert til sitt etter kort tid. Politiet rykket ut og fikk kontroll på situasjonen. Ingen ble skadet i forbindelse med krangelen. Politiet har opprettet sak på forholdet.


Mann (32) er savnet etter båtkantring

Politiet planlegger videre søk etter antatt omkommet person etter at en oppdrettsbåt fra Lovundlaks kantret fredag ettermiddag.

 

Tromsø: Kirkegårdsvegen var klokka 10.00 sperret av to busser ved Gyllenborg skole. Den ene bussen har vært involvert i et mindre sammenstøt med en lastebil. Kun mindre materielle skader. De to bussene som sto fast kom seg etter hvert videre. Problemet har imidlertid forplantet seg videre nedover Fredrik Langes gate der det meldes om at 8-9 busser står fast klokka 10.30.

Fauske: Det står et vogntog og spinner på E6 rett ut av Fauske sentrum klokka, ved Shell, 08.30.

Silsand: Melding om trafikkulykke på FV86 ved Silsand Auto rundt klokka 07.50. To involverte biler. De to involverte personene fremstår som uskadd. Kjøretøyene står ikke i veibanen. Trafikken går som normalt på stedet.


Kjempet seg ut av rushelvete

Han var et stort idrettstalent før han ble hektet på amfetamin og havnet i fengsel. Nå er han rusfri.Bente – Lill Dankertsen ansatt som ny produsent for Bakgårdsmarkedet:

–Har mitt hjerte i kulturen

– Vi har store planer for fremtiden med Bakgården Marked, og er glad for å ha fått Bente-Lill med på denne satsingen. Hun starter i stillingen 1. desember