Helgeintervjuet

Det hele startet i april 1992 som Tors Møbler nede på Stangnes

Møbeleventyret til Tor Jensen startet med en handel med røtter i Finland.

Sosialt: Det er viktig med sosialt samvær nå man har muligheten i en travel hverdag. Her er en del av gjengen samlet på kafferommet. Fra venstre: Tor Jensen, Sebastian Leufstadius, Leif Magne Jensen og Vidar Paulsen. 

nyheter

Tor Jensen hadde kjøpt boet etter Finsker FINO, men lenge før det hadde han opparbeidet seg flere års erfaring fra bransjen gjennom jobb hos Bruns Møbler fra 1971 og hos FINO, som den gangen hadde butikk i Samasjøen. Der holdt de hus fra 1983 og frem til de flyttet inn i nytt bygg på Stangnes.

Oppkjøp

- Da de norske møbelkjedene ble etablert i vår region, med Bohus i spissen, var det ikke lenger regningssvarende for den finske møbelbutikken. Derfor la de ned, sier Jensen.