Gjenåpning av Kila ungdomsklubb kan vedtas i desember: – Gladmelding til ungdommen

Foreldre og ungdom i Kila-området gleder seg til oppstart.

GLAD: Foreldre, ansatte og elever ved Kila skole er glad for at politikerne prioriterer oppstart av ungdomsklubben i bomberommet ved Kila skole. Foran fra venstre: Tobias Indregaard Lilleng (elevrådsleder), Sofie Rebekka Sæter (nestleder elevrådet), Axel Erikson Hay (elevrådet) og Daniel Aspaker Hansen. Bak fra venstre: Thomas Rørnes (foreldre), Grete Kaarby (assisterende rektor), Liv Kristin Lauritzen (styreleder ungdomsklubb), Tom-Erik Torbergsen og Sissel Erlandsen (lærer). Foto: Tore Skadal 

nyheter

Tirsdag ga posisjonen i Harstad kommune grønt lys for å gjenåpne Kila ungdomsklubb. 5. desember skal saken endelig avgjøres i Harstad kommunestyre.

– Dette var en gladmelding for oss i styret og en skikkelig førjulsgave for prosjektet som det har vært jobbet med i fire-fem år, sier Liv Kristin Lauritsen. Hun er styreleder for Kila ungdomsklubb. Med seg i styret har hun Thomas Rørnes, Tom-Erik Torbergsen. Knut Solstad og Marita Tollefsen.