Dette jobber politiet med tirsdag

nyheter

Bodø: 17.36: I ettermiddag fikk politiet melding om observasjon av en drone flyende over rullebanen. Politiet er på stedet for å gjøre undersøkelser. Luftrommet er foreløpig stengt for trafikk. Politiet tar avhør av vitner og vil opprette en anmeldelse på forholdet. Hvis noen skulle ha tips i saken, ta kontakt med politiet på tlf 02800. Noe senere forteller politiet at luftrommet igjen er åpent for trafikk.

Mo i Rana: 17.04: Melding om brann i en campingvogn ved Rana Bilopphuggeri. Nødetater på tur. Klokken 17.29 sier politiet at de drar fra stedet. - Brannvesenet driver nå med etterslukking.

Rana: 14.42: Politiet har avholdt kontroll av tyngre kjøretøy. 47 førere ble kontrollert. En fører får forenklet forelegg for ikke å ha fulgt skilting på stedet.

Bardu: 14.21: Politiet  har utført trafikkontroll i området Setermoen, 13 kjøretøyer kontrollert, ingen reaksjoner.

Sortland: 13.57: Politiet har avholdt promillekontroll på Strand. 130 førere ble kontrollert. Ingen reaksjoner.

Lavangsdalen: 11.57: UP har avholdt kontroll rettet mot tungkjøretøyer, 13 kjøretøyer kontrollerte, ingen reaksjoner

Sørfold: 10.56: Melding om brann fra kraftanlegg. Nødetater på stedet. Ikke melding om personsskade. Senere sier politiet at det brenner i ei mast på stedet. Mannskaper fra kraftselskapet er ankommet.

Tromsø: 0913: Et vogntog har sakset i Heiloveien og sliter med komme seg videre. Politiet drar til stedet. Det viser seg at vogntoget har kjørt mot envegskjøring og får forenklet forelegg for dette. Et nytt vogntog har kommet i riktig retning på stedet, begge kjørefelt er stengt på stedet, tungberger er bestilt.

Tromsø: 0908: Trafikkuhell ved Dramsvegen. To biler involvert, ingen personskade.

Tromsø: 0903: Gjennomført trafikkontroll i Krokvegen. 14 forenklede forelegg utstedt for kjøring mot skiltet «forbudt for motorvogn». Bøtesatsen er 5500 kroner.