Dette jobber politiet med mandag

nyheter

Mo i Rana: 16.01: Politiet har gjennomført samarbeildskontroll med statens vegvesen. 48 tunge kjøretøy ble kontrollert. Seks fikk forenklede forelegg grunnet mobilbruk og det bke delt ut ett forenklet forelegg for ikke stoppet for kontroll i påbudt kjøreretning.

Ankenes: 14.58: Politiet har hatt laserkontroll ved Ankenes kirke i 30-sonen. Resultatet ble ett forenklet forelegg der fører ble målt i 40 km/t

Salhus, Brønnøysund; 11.58: Politiet drar på andepatrulje. Melding fra barnehage i området om and som har fått noe over nebbet sitt. Drar til stedet for undersøkelse. OPPDATERING 12.14: Politiet har vært på stedet og gjort observasjoner. Kun sett lykkelige ender. Mulig hvitt område rundt nebb som kan ha sett ut som tape!?

Tromsø: 11.56: Politi og ambulanse rykket ut etter melding om arbeidsulykke. En person skal ha falt fra 3. til 1. etg i bygget. Vedkommende var bevisst og gikk inn i ambulanse for egen maskin og er fraktet til UNN for videre oppfølging. Arbeidstilsynet er varslet og politiet driver åstedsundersøkelse på stedet. Politiet oppretter sak på forholdet

Vega; 09.56: Etter tips fra publikum pågrep politiet i morges en mann som var ute og kjørte i antatt alkoholpåvirket tilstand. Fører luktet av alkohol og framstod som åpenbart beruset for politiet. Politiet etterforsker og oppretter sak.

Harstad: 07.53: Kranbil veltet ved avkjøringen til travbanen. Les mer her

Tromsø: Kl. 0320 rykket nødetatene ut til Åsgård etter melding om brann. Ved ankomst var brannen slukket da sprinkleranlegget ble utløst. Ingen skadet. Politiet har foretatt undersøkelser og avhør. Det opprettes sak.

Fauske. 23.49: Nødetatene rykket ut etter melding om bekreftet brann i bolig. Et varmeteppe  i en seng hadde tatt fyr. Brannen er slukket og brannvesenet driver utlufting. Ingen skader i huset annet enn senga. To personer sendt til legevakt for sjekk etter å ha inhalert noe røyk. Brannvesenet er ferdig på stedet, meldte politiet klokken halv ett i natt. Politiet oppretter sak.

Dette jobbet politiet med søndag