Dette jobbet politiet med mandag

nyheter

Utskarpen: 22.24: Bil kjørt i grøfta på Nesnaveien i Utskarpen. Det er ikke meldt om personskader. Politiet mistenker ruskjøring samt kjøring uten gyldig førerkort. Bilføreren er tatt hånd om av politiet og vil bli fremstilt for bevissikring. Det opprettes sak på forholdet.

Tromsø: 19.39: To menn på 40 og 59 år pågrepet på et utested i sentrum, mistenkt for brudd på narkotikalovgivningen. Var i besittelse av mindre kvanta narkotika.

Gullesfjord: 17.50: Politiet har gjennomført teknisk kontroll, med fokus på dekk. 15 kjøretøy kontrollert. Ingen reaksjoner.

Helgelandsbrua: 16.32: Patruljen hatt rødlyskontroll. En fører bøtelagt for kjøring på rødt lys. Vedtatt forelegg på 6800,-.

Tromsø: 16.04: UP anmelder mann i 20-årene for at han kjørte bil hvor det var påsatt solfilm på siderutene foran samt i øvre del av frontruta. Videre fant mannen det for godt å kjøre rundt uten korrekt montert registreringsnummer foran på bilen. Sak opprettes.

Mosjøen: 14.55: Up har avholdt trafikkontroll i Vollanveien. To forenklede forelegg utstedt for bruk av håndholdt mobiltelefon under kjøring. opplyser politiet i Nordland.

Sortland: 14.50: Up har hatt ruskontroll i Sortland sentrum. 34 kontrollerte, ingen med utslag, melder Nordland politidistrikt.

Rise i Vesterålen: 13.08: Politiet har avholdt trafikkontroll med 22 kontrollerte. En får mangellapp for oppfølgningskontroll av dekk, og en blir anmeldt for å ha kjørt med usikret last.

Harstad: 12.36: Politiet melder om ordensforstyrrelse hos Posten i sentrum av Harstad mandag. - En person ble kjørt hjem etter i beruset tilstand etter å ha vært til sjenanse, sier politiet.

Stokmarknes: 10.44: UP har gjennomført promillekontroll. 64 bilførere kontrollert, alt ok.

Tromsø: 09.28: Politiet har fått melding om ei jente springende på Langnes i slåbrok og med kniv i handa. - Vi har kontroll på jenta og undersøker nå hva som har skjedd/foranlediget hendelsen. Barnevernet er også koblet inn i saken, sier politiet.

Tromsø: 09.00: En sort/hvit katt er påkjørt på Strandvegen. Katten sprang fra stedet. Dyrebeskyttelsen er varslet, sier politiet.

Harstad: 08.31: Politiet fikk mandag klokken 07:25 melding om branntilløp ved Hamek. Les mer her

Tromsø: 07.37: Buss mot bil på Lunheim ved krysset til Scania, ingen personskade, noe trafikale utfordringer. Politiet er på tur til stedet. Klokken 08.58 sier politiet at bilberging er ferdig på stedet og trafikken går nå som normalt. Fører av personbilen gitt et forenklet forelegg for brudd på vikeplikten.

Finnsnes: 07.30: Melding om påkjørt rådyr i Trollvika. Skal være hardt skadd. Ingen personskader. Viltnemda varslet og følger opp.

Rana: 00.52: Melding om en som romsterte i konteinere ved Biltema. Da patruljen tok kontakt, nektet personen å etterkomme pålegg fra politiet. Vedkommende blir anmeldt for ikke etterkomme pålegg og hindring av offentlig tjenesteperson.

Dette jobbet politiet med søndag