Store forskjeller i kommunestyret:

Einar (H) er gruppeleder for de rikeste i kommunestyret - Jørn (Rødt) har null i inntekt

Kommunestyrerepresentantene tjener i snitt over 200 000 kroner mer enn den gjennomsnittlige skatteyter i Harstad. Se hele oversikten her.

Forskjeller Jørn Hofsø Hjellnes (Rødt) mener at Harstad er blant verstingene på forskjell mellom rik og fattig. Også på bildet er Høyres Einar Mustaparta som er gruppeleder for den rikeste kommunestyregruppen.  Foto: Kollasj

nyheter

Skattetallene for 2018 viser at det er store forskjeller på inntekten til politikerne i Harstad kommunestyre. Rune Stenstrøm (H) har den klart høyeste inntekten på ligninga med 1,6 millioner kroner. Nederst ligger Jørn Hofsø Hjellnes (Rødt) med 0 kroner.

De 35 politikerne hadde ifølge Skattevesenet en snittinntekt på 542 928 kroner i 2018. Gjennomsnittet blant alle innbyggerne i Harstad var 316 214 kroner.