Dette jobbet politiet med fredag

nyheter

Bodø: 21.22: Politiet har vært på Mørkvedsenteret ifm at noen mindreårige ungdom har vært å stjålet rusbrus på en butikk. Politiet har vært i kontakt med ungdommene og deres foreldre. Butikken vil anmelde saken, melder Nordland politidistrikt.

Heggelia: 20.03: Kjørtøystans. To vogntog står fast i Rustadbakken, strøbil er på stedet og trafikken står mens den holder på, melder politiet i Troms.

Vangsvika: 19.55: Trafikkuhell bil kjørt i grøfta, ikke til hinder for annen trafikk, fører som var alene i kjøretøyet mistenkt for promillekjøring, framstilles for blodprøve. Mistenkte innehar heller ikke gyldig førerkort. Sak opprettes, melder Troms politidistrikt.

Bodø: 19.03: Melding om branntilløp i en komfyr i bolig i Per Helgesens Vei. Skal være slukket. Nødetater er på tur, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 17.56: T1 tunnelen kjøretøy med motorstans i Tromsøysundtunnelen i retning Tomasjord. Bilberging er varslet og vegmeldingssentralen stenger av ett kjørefelt. 18.30: Bilen er ikke på stedet lenger. Trafikken går som normalt, melder politiet i Troms.

Harstad: 17.17: Melding om at en elg ble påkjørt på FV83 ved avkjøringen til Fauskevåg sør for Harstad. Ingen personskader, kun materielle skader. Viltnemda er varslet om hendelsen, melder Troms politidistrikt.

Troms: 17.00: Vanskelige kjøreforhold flere steder, blant annet i Tromsø, Kongsbakken hvor flere busser sliter, det er bestilt både strøing og bilberging. På innlandet er det flere vogntog som har havnet i grøfta og hvor E-6 er sperret/delvis sperret, melder Troms politidistrikt.  17.45: To vogntog som skapte problemer ved Golfbanen på E-6 er nå berget og trafikken skal nå etterhvert gå som normalt, melder politiet.

Indre Troms: 16.57: E6 mellom Setermoen/Bardufoss, ved golfbanen. I følge meldere har to trailere havnet i grøfta. Politiet samt MP er på tur til stedet, melder politiet i Troms.

Elverumskrysset E6: 16.35: En lastebil har sklidd ut i grøfta ved Elverumskrysset, sørgående kjørefelt. Politiet er på stedet. Bilbergning er bestilt. Trafikken dirigeres på stedet, melder Troms politidistrikt. 18:10: Bilbergning pågår nå. Varighet i ca. 30 min. Begge kjørefelt er stengt. 18.35: Vogntoget som stod fast på e-6 v/Elverumskrysset er nå berget og trafikken skal gå som normalt på stedet, opplyser politiet i Troms.

Sørvik: 1630: Fauskevåg, mann i 60-årene mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand og kjøring uten gyldig førerkort, mannen ble stanset i en personbil på Fylkesvei 83 ved Fauskevåg sør for Harstad, melder Troms poltidistrikt. .

Indre Troms:  15.45: E6 mellom Bardufoss og Setermoen: Militær lastebil har i lengre tid sperret største delen av veien. Bergingen har vært komplisert og tidkrevende. Nærmer seg endelig en løsning, melder Troms politidistrikt. 18.23: Vegen er åpen igjen. Fortsatt lange køer.

Tromsø sentrum: 14.37: Personbil stanset for kontroll av @utrykningspolitiet, fører, mann i tyveårene mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand samt bruk av mobiltelefon under kjøring, fremstilt på legevakt for blodprøve, sak opprettet , førerkort beslaglagt, melder Troms politidistrikt.

Mo i Rana: 13.32: UP: Laserkontroll i 40 sone i Nordåsveien. Åtte forenklede forelegg, høyeste hastighet var 54 km/t, melder Nordland politidistrikt.

Olderdalen: 12.23: En bil har kjørt ut av veien, E6. To personer i bilen. Uvisst om personskade. Nødetatene er på vei. Klokken 13.02 sier politiet at det kun var en person i bilen. - Formentlig uskadet, men tas med til legevakt for sjekk.

Sortland: 11.34: UP har gjennomført promille/adferds kontroll på RV85 ved Strand. 72 førere kontrollert, ingen reaksjoner.

Rustahøgda: 10.24: Vogntog står fast i bakken ved Rustahøgda og sperrer et kjørefelt. Militærpoliti er på stedet og dirigerer. Politi er på vei til stedet for å overta. 50 minutter senere melder politiet at begge kjørefelt er åpne for trafikk.

Svolvær: 10.30: UP promillekontroll i Badebukta, 117 kontrollerte - ingen reaksjoner fra Politiet, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 09.43: Et utenlandsk vogntog sperrer et kjørefelt i Hansjordnesbukta. En del kødannelse. Politiet på vei til stedet. Klokken 10.39 forteller politiet at kjøretøyet har fått på kjetting, og kjører videre. Veibanen åpnet for trafikk.

Setermoen: 07.30: Et militært kjøretøy fikk fått stans på E6 sør for Setermoen, og en bil måtte foreta en unnamanøver. De kom ut av veibanen og landet på taket. Personen formentlig uskadet, men er tatt med til legevakt for sjekk. Politiet er på stedet. Noe senere melder de at en bil ligger i grøfta, men er ikke til hinder for trafikk. Bilene går som normalt forbi stedet. Sjåføren av bilen foretok formentlig en bevist utforkjøring for å unngå sammenstøt med det millitære kjøretøyet som hadde fått stans.

Saltfjellet: 0446: På E6 v/Viskisstigninga står et vogntog fast. Ett kjørefelt åpent. Noe senere forteller politiet at vogntoget er fjernet og begge kjørefelt er åpne.Tromsø: 01.00: Knivstikking i Tromsø sentrum. Melding om truende kvinne med to kniver kom inn kl 0020. Bevæpna politi og ambulanse rykket ut. Kvinnen ble pågrepet kl 0028. Minst tre personer har kniv-skader. Politiet jobber med å få oversikt over situasjonen. Klokken 06.38 forteller politiet at ingen er alvorlig skadet. - En kvinne måtte sy en rekke sting. Vi har i natt tatt en rekke avhør av vitner og fornærmede og den videre etterforskningen vil fortsette utover dagen. Den pågrepne er ivaretatt av helsevesenet og er foreløpig ikke avhørt.