Dette er den største enkeltkontrakten som er inngått på Evenes

Kontrakt er signert for bygging av tre forlegninger på Evenes flystasjon.

STORKONTRAKT: Lena Storjord Tovås, prosjektleder, Hanne Thommassen, kontraktsrådgiver, Jørn Myrlund, prosjektsjef og John Ommund Syvertsen, utbyggingssjef for nye Evenes Flystasjon. Jomar Ofstad, prosjektleder og Dag Sundan, prosjekteringsleder i Skanska Husfabrikken AS. 

nyheter

Kontrakten går til Skanska Husfabrikken AS i Steinkjer. Den gjelder for oppføring av en mannskap- og to befalsforlegninger på nye Evenes flystasjon. Dette er den største enkeltkontrakten som er inngått på Evenes til nå i forbindelse med oppbyggingen av flystasjonen.

Soldatene og befalet som skal jobbe på nye Evenes flystasjon kan ta i bruk nye forlegninger sommeren 2021. Kontraktssum: 201 millioner kroner.