Dette jobbet politiet med søndag

nyheter

Dyrøy: 20.45: Steinjorda. Fv84. Trafikkuhell der en personbil har kjørt av veien. To personer i bilen, begge er sjekket av ambulansepersonell på stedet.

Kråkmofjellet: 20.33: Melding om brann i trailer. Fører skal ha kommet seg ut. Nødetatene på vei til stedet, men det vil ta noe tid, sier politiet.

Olderdalen: 20.08: Avholdt trafikkontroll, der 11 bilførere ble kontrollert. En blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Sør-Kvaløya: 20.05: Politiet har avholdt fartskontroll. 5 FF er utferdiget, der høyeste hastighet var 73 km/t 60-sone.

Harstad: 17.20: Politiet i Harstad måtte rykke ut etter voldshendelse i sentrum. Les mer her

Helgelandsbrua: 16.12: Politiet har gjennomført en rødlyskontroll på stedet. En fører fikk tilbud om forenklet forelegg for å ha kjørt på rødt lys. Forelegg vedtatt på stedet.

Olderdalen: 12.57: Noen km nord for Olderdalen på E6 har et kjøretøy havnet utfor veien. - Uvisst om vedkommende er skadet. Nødetatene er på tur til stedet, sier politiet.

Berg: 12.51: På FV 86 (Svanedalsveien) under utrykning til annen trafikkulykke, kom patruljen over et trafikkuhell. Ingen personskader. Ett kjøretøy hadde kjørt i autovern. - Ambulanse har sjekket ut de involverte, sier politiet.

Berg: 12.17: Melding om trafikkulykke mellom to kjøretøy på FV 86 (Hamnveien). Fem personer involvert. En skadd person opplyses å være delvis fastklemt. Møteulykke. Fører av det ene kjøretøyet blir fraktet med luftambulanse til Tromsø. Et barn fraktes med ambulanse til Tromsø. To personer fraktes til legevakt på Finnsnes for sjekk. Fører av det andre kjøretøyet får førerkort beslaglagt. Vegen er åpen for trafikk.


 

Tromsø: 10.11: Ett av byens hoteller meldte om en ubuden gjest som var beruset og til sjenanse for de ansatte. Politiet har vært på stedet og mannen er bortvist fra hotellet.

Bodø: 07.39: Politiet rykket ut etter melding om en gjest i en båt som nektet å forlate. Gjesten skal ha slått til en annen gjest, samt kommet med trusler til de som var til stedet. Mannen ble pågrepet av politiet.

Tromsø: 07.28: Nødetatene rykket ut til en restaurant i sentrum etter melding om mulig brann. Brann og politi er på stedet. Brannvesenet har tatt seg inn og har kontroll. Det hadde tatt fyr i stearinlyspynt og en pute. Ingen ansatte var på stedet, men bedriften er nå varslet. Politiet oppretter sak og etterforsker hendelsen.

Storslett: 04.30: Beruset mann anmeldes for ordensforstyrrelse samt for å ha fremsatt trusler mot en dørvakt ved et utested.

Tromsø: 04.27: Beruset mann funnet sovende i sentrum. Innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest. Ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Hadsel: 03.50: Politiet kom over en som urinerte offentlig i Richard Withs gate. Anmeldes.

Mo i Rana: 03.44: Utrykningspolitiet har gjennomført laserkontroll i 60-sonen på Mo. Tre førerkortbeslag og to forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 109 km/t.

Tromsø: 02.39: Mann pågrepet i sentrum etter voldshendelse.  Fornærmede ivaretas av helsevesenet. Hun var bevisstløs etter hendelsen, men kom til bevissthet og ble hentet av ambulanse. Politiet jobber med avhør av vitner på stedet. Sak vil bli opprettet.

Bodø: 02.26: Politiet har påtruffet en godt beruset person i sentrum som tidligere har fått pålegg om å holde seg borte fra sentrum. Innbringes til arresten.

Bodø: 02.24: Melding om en gjest som nektet å forlate et utested. Nektet å etterkomme politiets pålegg om å forlate. Ble innbrakt til arresten.


 

Tromsø: 02.02: Beruset kvinne innbrakt fra sentrum. Var ikke i stand til å ta vare på seg selv. Innsatt i drukkenskapsarresten.

Bodø: 01.50: En person er pågrepet etter et slagsmål som startet utenfor et utested i sentrum. Slagsmålet fortsatte videre inne på et hotell i byen. En person kjørt til legevakta for sjekk.

Sommarøy: 00.13: En bilfører anmeldes for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand etter å ha blitt stanset i kontroll av utrykningspolitiet.