Åsegarden leir legges ut for salg på nyåret: - Har spennende beliggenhet

Interesserte må trolig ut med noen millioner for full pakke, midt i byens aktivitetsområde.

startskudd: Prosjektleder Therese Frivåg Lund i Forsvarsbygg har fått oppsigelse av Åsegarden leir fra Forsvaret, og starter salgsprosessen av hele leiren. 

nyheter

Prosjektleder Therese Frivåg Lund i Forsvarsbygg forbereder salget, og mener området bør være meget interessant i utviklingssammenheng. Hun peker på beliggenheten midt mellom Sollifjellet Alpinsenter, motocross-banen, travparken og Kvæfjordeidet.

– Leiren har en spennende beliggenhet midt mellom mange forskjellige aktiviteter, som kan tenkes ha behov for rimelig innkvartering. Hotellene i byen har behov for konferansefasiliteter, eller kanskje kan man utvikle noe innen nordlysturisme, foreslår Frivåg Lund.