Dette jobbet politiet med fredag

nyheter

Tromsø: 20.53: Nødetatene er i Nordslettveien, grunnet røykutvikling fra en leilighet. Brannvesenet lufter ut og beboer blir tatt hånd om av helsepersonell på stedet.

Harstad: 19.55: Politiet melder at en bil har kjørt av veien nær Sollia. - I ngen personskade. Vi er på stedet, sier politiet.

Bardufoss: 17.16: Politiet har fått melding trafikkuhell der en personbil har kjørt av veien. - Ingen kommet til skade. Nødetatene er på stedet.

Tromsø: 15.25: Poltiet har foretatt et førerkortbeslag grunnet dårlig sikret last. - Det var her snakk om planker som ikke var tilstrekkelig sikret på taket av en varebil, samt at lengden på lasten tilsa at patruljen valgte å reagere.


 

Saltstraumen: 14.41: På Fv17 har politiet gjort førerkortbeslag, sjåfør i midten av 20 årene tatt for høy fart på strekningen. - Mannen hadde en del prikker fra før og siste overtredelse medført beslag. Sak opprettes, sier politiet.

Tromsø: 13.56: Melding om naskeri fra en dagligvarebutikk på Tromsøya. Vedkommende ville ikke fremvise ID. Politiet ble tilkalt. Det var ei jente i midten av 20-årene som hadde nasket. Tyveriet blir anmeldt av butikken.

Tromsø: 13.10: Melding om en trailer som står i ro nederst i T1 (den undersjøiske tunnelen som går mot Tomasjord). - Vegtrafikksentralen stenger tunnelen inntil vi får sjekket dette ut, meldte politiet. Litt senere: - Traileren var borte da patruljen ankom. Tunnelen åpnes igjen straks.

Storsteinnes: 11.27: Utrykningspolitiet har stanset en mann i 40-årene mistenkt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand. Han fremstilles for blodprøve. Mannens førerkort var beslaglagt for liknende forhold fra tidligere. Han anmeldes også for kjøring uten gyldig førerkort. Sak opprettes.

Frøvåg på Senja: 10.27: Politiet har avholdt kontroll i 60-sone på Skrolsvikveien. En fører ble ilagt forenklet forelegg da han ble målt til 80 km/t. 18 førere ble kontrollert med tanke på rus og 17 av disse fikk kjøre videre. En mann i 50-årene blåste til over lovlig verdi og fremstilles for lege og blodprøve. Det blir opprettet sak på forholdet.


 

Tromsø: Utrykningspolitiet har avholdt promillekontroll ved vekta i Tromsdalen: 134 sjåfører kontrollert og alle fikk lov til å fortsette kjøreturen.

Meløy: 08.24: Politiet har gjennomført laserkontroll på F17 ved Selstad. Resultat: 2 stk. forenklede forelegg. Høyeste måling 76 km/t i 60 sonen.

Bodø: 07.20: Politiet har gjennomført promillekontroll nå av morgentrafikken i sentrum. 57 kontrollerte, ingen reaksjoner.

Tromsø: 00.26: En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum, og anmeldes for urinering på offentlig sted. Mannen ble innbrakt til arresten da han i beruset tilstand valgte å ikke forlate sentrum. Han anmeldes etter politiloven for ikke å ha etterkommet politiets pålegg. Ytterligere to menn i 20-årene bortvist fra sentrum på grunn av utagerende atferd i beruset tilstand.

Dette jobbet politiet med torsdag