Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter

Tjeldsund: 21.22: Politiet i Harstad har stanset en fører rett ved E10 i Tjeldsund. - Fører fremstår påvirket. Fremstilles legevakt for blodprøvetaking, sier politiet i den første meldingen. Senere forteller politiet til Harstad Tidende at vedkommede på legevakten viser tegn til promille. - Det opprettes sak, og i våre systemer framgår det at vedkommende ikke har gyldig førerrett.

Tromsø: 21.28: Trafikkuhell i krysset Grimsbyvegen/ Kemivegen. Bil som kjørt inn i noen trær og materialer. Patruljen på stedet. Fører har ikke gyldig førerett og kjøretøyet var uregistrert. Patruljen oppretter sak på forholdene.

Vestvågøy: 19.03: Politiet har fått melding om trafikkulykke på Hagskaret. - Ett kjøretøy involvert, en person i bilen. Han skal ha kommet seg ut av kjøretøyet. Nødetater på vei til stedet, sier politiet.

Mo i Rana: 18.41: Politiet har avholdt laserkontroll på Grubhei. 13 førere fikk forenklede forlegg for hastighet. Høyeste var på 70 km/t. 50 km/t på stedet. En fører fikk gebyr for bruk av mobiltelefon under kjøring, sier politiet.

Mo i Rana: 18.30: Politiet anmelder mann som ikke stanset for trafikkontroll. Han ble målt med laser, og stoppet ikke da han ble forsøkt stanset. - Personen forlot etterhvert kjøretøyet og fortsatte til fots. UP fikk raskt kontroll på mannen i 60 årene.

Bodø: 18.15: Politiet har fått melding om trafikkulykke på Tverlandet. - En syklist er påkjørt av ett kjøretøy. Syklist er bevisst men blir undersøkt av ambulansepersonell. Politiet gjør undersøkelser på stedet.

Andselv: 17.49: Politiet har fått melding om elgpåkjørsel.  - To biler involvert, ingen personskade. Viltnemda varslet for å ivareta dyret.

Junkerdal: 17.27: På riksvei 77 har politiet sammen med Tollvesenet og Statens vegvesen hatt kontroll ved grensa. 83 førere er ruskontrollert, alle edrue. 9 fikk forelegg pga for høy hastighet samt 1 beslag av førerkort (pga fart: 106 km/t i 70-sonen) forteller politiet i Nordland. 15 norske førere og 9 utenlandske førere er ilagt gebyrer av SVV pga dårlige dekk. Og: 8 norske og 7 utenlandske førere av vogntog manglet kjettinger, og fikk gebyrer av vegvesenet.

Røkland: 14.47: Tatt beslag i førerkort til mann i 20 årene, etter kjøring i 106 km/t i 70 sone.

Narvik: 14.37: Up har gjennomført laserkontroll i 30 sone ved barneskolen i Beisfjordveien. 3 FF, høyeste fart 48 km/t, melder Nordland politidistrikt.

Harstad: 14.30: Politiet i Harstad har vært på et oppdrag med mannskap  sør for byen. Oppdraget pågår og operasjonssentralen i Troms sier at det er for tidlig å si noe om utfallet.

Tromsø: 14.17:  Politiet rykker ut til Prestvannet etter melding om observasjon av to barn som leker på isen. 14.20: Oppdatering: Politiet har kommet i kontakt med guttene og har kontroll på dem. Vi ber om at folk utviser forsiktighet og ikke går ut på isen ennå. Vi har kun hatt et par netter med frost så denne isen er usikker, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 10.52: Melding om at deler av en eldre privateid kai nedenfor Kræmer brygge har ramlet sammen. Ingen personskader eller materielle skader utover selve kaia. Brannvesenet og Kystverket er varslet. Båter er utkalt av eier for å plukke opp rester som flyter i sjøen.

Ringvassøy: 10.45: UP har gjennomført fartskontroll på FV863 ved Gamnes barnehage. Utferdiget syv forenklede forelegg. Høyeste målte hastighet var 65 km/t i en 50-sone.

Innhavet: 10.11: Ca 11 km sør for Innhavet har trailer fått skrens. Det er usikkert mo det er henger eller trekkvogn som har veltet. Hengeren er tom. Ingen personskade. E6 er helt sperret. Det må nok påregnes noe tid før veien kan åpnes. Ikke noe å utsette på dekk på kjøretøy. Meldt om veldig glatt føre på stedet. Bergingsbil er varslet og på vei. 11.11: Bilberging ankommet. Må nok likevel påregnes noe tid før veien kan åpnes. Ikke noe å utsette på dekk på kjøretøy. Meldt om veldig glatt føre på stedet. Oppdatering: 14.15: Nå er ett kjørefelt åpnet slik at trafikk kan passere, melder Nordland politidistrikt.

Sørkjosen: 10.09: Melding om trafikkuhell i krysset E6/ Flyplassvegen. Kun materielle skader. Sak opprettes i forhold til brudd på vikeplikt.

Reipå: 09.27: Tommel opp nr 2: Politiet har hatt trafikkontroll med fokus på promille og dokumenter. 23 førere kontrollert. Ingen reaksjoner.

E10, Tjeldsund, Narvik, Bjerkvik, Bogen, Evenes: Troms politidistrikt gjennomfører regodkjenning av personell på utrykningskjøring.

Korgen: 09.04: Melding om brann i bil. Klokken halv ti var brannen slukket. Ingen personskade. Bilen stod parkert. Mest sannsynlig motorvarmer som har forårsaket brannen. Oppretter sak.

Sortland: 08.28: Tommel opp nr 1: Politiet har hatt trafikkontroll, fokus på dokumenter, promille og dekk. 63 kjøretøy kontrollert. Ingen reaksjoner.

Tromsø: 07.42: Melding om at en bil har kjørt av vegen på E6 ved Hundbergan. Bilen så ifølge melder ikke skadet ut. Ingen personskader. Kun mindre materielle skader. Bileier ordner selv med bilberging.

Tromsø: 05.39: Trafikkuhell på E-8. Personbil kjørte av veien, ingen personskader. Fører var en mann i slutten av tyveårene. Vedkommende er mistenkt for promillekjøring. Politiet tok beslag i førerkortet og oppretter sak.

Ellers har natten forløpt uten de store hendelsene i politidistriktene.

Dette jobbet politiet med tirsdag