iTet AS er solgt

Braathe Gruppen styrker sin posisjon i region nord med kjøpet av iTet AS.

iTet ble overtatt av Braathe-gruppen sist mandag.  Foto: Ivar L. Paulsen

nyheter

Det norske IT-selskapet Braathe Gruppen, med røtter i Østfold ser mot nord med sin neste investering. Nå kjøper de selskapet iTet, med hovedkontor i Bodø, og avdelingskontor i blant annet Harstad, for å bygge videre i en sterkt voksende region.

Kjennskap til regionen, stabile kundeforhold, en etablert merkevare og et solid fotfeste innen offentlig sektor er stikkord som ligger bak oppkjøpet. Dette legger nå grunnlaget for ytterligere vekst i området, med bakgrunn i et stadig økende behov for kompetanse på nye typer IT-tjenester. Microsoft-tjenester, nettskytjenester og IT-infrastruktur er blant noen av tjenestene som nå får enda bedre vekstvilkår i regionen.