Møter verdensstjerne: – Hun har mye lurt å lære bort

15 messingblåsere får workshop med en av Europas fremste trompetister.

BLÅSER I GANG KONSERTEN: 15 lokale messingblåsere får workshop med Tine Thing Helseth. De skal også være med på konsertens åpningsnummer. Til stede på bildet: Sola Furset, Martin D. Eriksen, Ina Haukebøe Windstad, Gerd Luneborg, Mathilda Nystad Tindvik, Arne Matheussen, Elin Hartvigsen, Juliane Søreng, Vegard Josefsen, Sanne Amalie Hammer, Anine Wahl, Ellen Othelie Hammer, Lasse Skalle, Øyvind Eliseussen-Skalle, Jørgen Eliseussen-Skalle.  Foto: Håkon Wikan

nyheter

Onsdag braker det løs i Harstad kulturhus når Det Norske Kammerorkester kommer på besøk med trompetist Tine Thing Helseth under ledelse av Arvid Engegård.

Tine er en av Europas fremste trompetister, og i forkant av konserten onsdag møter hun 15 lokale messingblåsere fra 13 år og oppover til workshop.