Oppdatert: - Vet ikke når dødsfallet skjedde

Politiet fikk torsdag klokken 13 tips om funn av en død person.
nyheter

Siste nytt:

  • Klokken 1545 sier politiet i Harstad at patologene i Tromsø fremdeles jobber med identifisering av liket. Politiet tror ikke de får noen rapport fra obduksjonen i løpet av fredagen. - Det er for tidlig å si noe om dødsårsaken, sier politistasjonssjef Frank Sletten. I verste fall kan det drøye til tirsdag før vi vet mer om dødsårsak.

  • Politiet jobber videre med saken taktisk og teknisk.

  • Politiet sier at de fredag ikke tør si noe om dødsårsak eller tidspunkt for dødsfallet.

  • HT kjenner til at politiet i løpet av fredag formiddag har vært innom rådhuset i Kvæfjord og etterspurt opplysninger om sorte søppelsekker. Et spørsmål dreide seg om når kommunen sluttet å merke sekkene med kommunens navn.

  • Ordfører Torbjørn Larsen sier at det spekuleres mye om saken i Kvæfjord i dag: Se intervjuet her

  • Klokken 1040 melder vår reporter i Kvæfjord at polititeknikere er tilbake ved boligen der den døde ble funnet torsdag. Meldingen om den døde fikk politiet rundt klokken 13 dagen før. Området er ikke avsperret.

  • Kvæfjord kommune har aktivert sin krisestab. De som ønsker kontakt med kriseteamet kan ringe på telefon 91128466 eller 99319230.

  • Politiet redegjorde om saken på en pressekonferanse på Harstad politistasjon klokken 10.

– Dette betegner vi som et mistenkelig dødsfall. Åstedsundersøkelser og avhør av vitner pågår. Vi kan ikke si noe om identiteten til avdøde. Personen er sendt til obduksjon på UNN Tromsø. Obduksjonen er prioritert på UNN, sa stasjonssjef Frank Sletten under pressekonferansen.

Den vil derfor bli gjennomført i dag.