Ordfører Brustind redd Ibestad mekaniske verksted pulveriseres: – Hamek vil slakte verkstedet

Det pågår for tiden en budrunde med flere aktører involvert for å kjøpe hele eller deler av konkursrammede Ibestad mekanisk verksted.

BUD Hamek har lagt inn bud på slipvogna ved Ibestad mekaniske verksted (bildet). Ordfører Dag Sigurd Brustind er mildt sagt i harnisk over at aktører prøver å kjøpe deler av verkstedet og karakteriserer det som forsøk på å slakte verkstedet.  Foto: Arkiv

nyheter

Ordfører Dag Sigurd Brustind sier han kjenner til prosessen rundt budrundene som pågår, og uttrykker sterk bekymring for utfallet av denne.

– Jeg kjenner til at en gruppering bestående av SP Maskin og lokale aktører har lagt inn bud på kjøp av hele anlegget, mens Hamek har lagt inn et bud på kjøp av kun en slipvogn samt løsøre tilhørende Ibestad bygg og skipsservice.