Dette jobbet politiet med torsdag

nyheter

Tromsø: 19.07: UP stanset ei kvinne i 50-årene i Kvaløyvegen, som mistenkes for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Hun ble fremstilt for blodprøvetaking og det opprettes sak.

Tromsø: 19.05: UP har avholdt laserkontroll i Kvaløyvegen. 28 førere ilagt forenklet forelegg. Høyeste hastighet 67 kilometer i timen i 50 sone.

Fauske: 18.58: Melding om brann i gapahuk i Skjåheia. Nødetater på vei til stedet. Oppdatering: 19.20: Brannen slukket. Ingen personer i området. Politiet gjør undersøkelser på stedet.

Bardu: 18.33: Politiet har stanset en 18 år gammel mann som kjørte lastebil uten å inneha gyldig førerkort. Sak opprettes.

Heggelia: 17.23: Kvinne i 40-årene fremstilt for blodprøvetaking etter mistanke om å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Førerkort beslaglagt og sak opprettes.

Tromsø: 16.29: Den savnede mannen i 40-årene har kommet til rette. Ivaretas av helsevesenet.

Hårvika: 13.41: Up gjennomførte en laserkontroll i området, 60-sone i Hårvika i Tjeldsund. Ett førerkortbeslag på 86 km/t. 17 forenklede forelegg, melder Nordland poltidistrik.

Kvaløya: 13.10: Brann Nødetatene rykker ut til Kvaløya etter melding om at det ser ut til at et naust står i brann, melder Troms politidisrikt. Oppdatert: 13.30. Bonde som brenner noen nærheten av et naust, nødetatene dimmitert, melder politiet.

Andøy: 12.55. Melding om trafikkulykke på Fornes , en bil involvert. Nødetater på vei, melder politiet i Nordland. Oppdatert: 13.35: To personer i bilen, en person fremstår som lettere skadd, opplyser politiet. Politiet ferdig på stedet. Sak opprettes.

Hemnes: 05.36: Nødetatene rykket ut til brann i ei bygning. Klokken 06.41 meldes det at det er i et bakeri/restaurantlokale det brenner. Det jobbes med å hindre skader på nærliggende bygninger.

Tromsø: 21.14: Kroken: Det er iverksatt leteaksjon i området ovenfor alpinanlegget etter en mann i midten av 40-årene. Han har vært savnet fra sitt hjem siden onsdag morger. Frivillige mannskaper, hundeekvipasjer og helikopter er satt inn i søket. OPPDATERING KL 09.17: Søket onsdag ga ingen resultater. Søket fortsetter med uforminsket styrke i dag, torsdag, med bistand fra redningshelikopter, Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder, Tromsø Radio relæliga samt sivilforsvaret.

I samråd med pårørende går vi nå ut med navn og bilde av savnede. Han heter Øystein Haugan og er 45 år. Tips ved observasjoner av savnede etter 0700 onsdag morgen ønskes meldt til politiet på tlf 02800

Dette jobbet politiet med onsdag