Dette jobbet politiet med fredag

nyheter

Tromsø: 21.40: Melding om trafikkulykke i tunnellinslaget bak NAV. En bil skal ha kjørt inn i fjellveggen. De involverte er bevisste. En person klager over smerter i nakken. Politi på vei til stedet. Oppdatering: 21.50: Veien er ikke stengt. Trafikken kan passere forbi i ett kjørefelt. Personen med nakkesmerter tas hånd om av ambulanse. Sak blir opprettet.

Larseng: 18.34: Melding om trafikkuhell. To personbiler skal ha kollidert. Skal kun være materielle skader. Politi på vei til stedet. Oppdatering: 19.02: Politi fremme på stedet. Fem involverte personer framstår uskadd. En bil skal ha kjørt i den andre i forbindelse med at den første bilen skulle svinge av veien. Partene skriver skademelding.

Evenes: 15.34: Kollisjon mellom to biler i Evenes. Nødetater på tur til stedet. Oppdatering: 15.59: To personer involvert. De er lettere skadd og fraktes med ambulanse til legevakt på Evenskjer. – Det dirigeres trafikk på stedet, men forventes åpnes opp om kort tid. Oppdatering: 16.04: Veien er åpnet for trafikk i begge retninger.

Stokmarknes: 1200: Fartkontroll gjennomført av Up  i 60 sone ved FV82 i Hadsel. 11 forenklede forelegg skrevet for fartsovertredelse, høyeste hastighet 84 km/t, opplyser politiet i Nordland.

Tromsø: 11.07: Mann ble krakilsk på buss i sentrum. To bussjåfører tok kontroll på vedkommende inntil politiet kom til stedet. En bussjåfør ble slått til av mannen. Politiet oppretter sak på forholdet og har tatt hånd om mannen. Bussjåfør ivaretas av busselskapet, melder Troms politidistrikt.

Bodøtunnelen: 11.02: Up har gjennomført laserkontroll i 50 sone Hunstadmoen. Ett førerkort beslaglagt for 76 km/t og 7 forenklede forelegg skrevet. I tillegg fikk en bilfører FF for mobilbruk, opplyser politiet. 

Laksforsåsan: 11.00: UP har gjennomført laserkontroll i 80 sone. Tre foreklede forelegg, høyeste hastighet 93 km/t, opplyser Nordland politidistrikt.

Tromsø: 10.30: Politiet har holdt ambulerende fartskontroll i formiddag. Utferdiget fire forenklede forelegg samt tatt beslag i et førerkort, melder politiet i Troms.

Tromsø: 09.50: UP har holdt trafikkontroll på Ringvegen. Det ble utferdiget tre forenklede forelegg for fartsovertredelser.

Tromsø: 09.15: Utrykningspolitiet har avholdt trafikkontroll i 30 sone i Sommerfeldts gate. Seks førere ilagt forenklet forelegg for fart. Høyeste foreleggssats på kroner 8500,- tildelt fører som ble målt til 54km/t i 30-sone. Tillegg fikk denne tre prikker, melder Troms politidistrikt.

Gildeskål: 08.15: Melding om trafikkulykke på FV17 ved Skaugvoll, en bil har kjørt av veien.

Steigen: 07.00: Trafikkulykke ved Engeløybrua der moped har kjørt av veien. Fører fraktet til NLSH med bruddskader. Sak opprettes.

Bardufoss: 03.59: En kvinne i 20-årene er pågrepet og fremstilt for blodprøve etter mistanke om promillekjøring. Hennes bilkjøring opphørte idet hun kolliderte med et skilt i en rundkjøring på E6 mellom Heggelia og Andselv.

Sortland: 01.15: Politiet har gjennomført laserkontroll i Havnegata. En mannlig fører i begynnelsen av 20-årene mistet førerkortet etter å ha blitt målt til 70 km/t i 30-sonen. Sak opprettet.

Tromsø: 00.50: Torsdag ettermiddag ble en mann på 20 år meldt savnet. Han har vært savnet siden mandag 2. september. 20-åringen var på ferie i Tyskland, og returnerte ikke til bopel eller på jobb som forventet etter ferien. I en melding fra politiet i Troms natt til fredag opplyser politiet at den savnede har tatt kontakt med foreldrene, at han fortsatt befinner seg i Tyskland og det står bra til med ham.

Dette jobbet politiet med torsdag