Hangar-kontrakt på plass

Den første kontrakten i forbindelse med bygging av hangaren til overvåkningsflyene P-8 som skal stasjoneres på Evenes, er signert.

Kontrakt er signert for leveranse av hangarporter til Hangaren for overvåkningsflyene P-8 på Evenes. Fv: Fra forsvarsbygg Kenneth Tollefsen, prosjektsjef, Per Grøtte, kontraktsrådgiver, Jahn Herstad, prosjektleder, John Ommund Syvertsen, utbyggingssjef og Trond Høie, daglig leder i Vest Norge Doors AS. (Foto: Forsvarsbygg)  

nyheter

Kontrakten gjelder produksjon av tre skyveporter til den nye hangaren som skal bygges. Portene skal være levert og ferdig montert innen 2022, da hangaren skal ta imot de nye overvåkningsflyene P-8 Poseidon.


Liv Signe på banen om Evenes

Senterpartiets Liv Signe Navarsete vil ha samferdselsministerens svar om hvordan sivil luftfart på Harstad/Narvik lufthavn Evenes påvirkes av forsvarsutbyggingen.

 

Det er firma Vest Norge Doors AS, (VND) fra Sandnes i Rogaland som har fått leveransen, ifølge en pressemelding fra Forsvarsbygg.