Dette jobber politiet med mandag

nyheter

Sørreisa: Gumpedalen. 23.00. Søket som har pågått de siste dagene etter en saknet kvinne er foreløpig resultatløst og er nå avsluttet for dagen. Søket gjenopptas i morgen, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 19.00. En mann 40 årene er siktet for ruspåvirket kjøring på Tomasjord. Politiet fikk melding om merkelig kjøreadferd og rykket ut og pågrep mannen. Blodprøve er sikret og førerkort er beslaglagt, melder Troms politidistrikt.

Bodø: 16.45. Mann i 50 årene anmeldes for kjøring av bil uten gyldig førerkort, melder Nordland politidistrikt.

Harstad: 17.00. Trafikkulykke i Stangnesveien. En bil og en MC involvert. Se egen sak.

Sørreisa: Søk etter en savnet kvinne i området Gumpedalen ble i går kveld avsluttet uten funn. Det er planlagt at det skal gjennomføres nye søk i terrenget i dag, mandag.

Søket foregår i Gumpdalen og nærliggende turterreng. Samtidig kan man ikke utelukke at savnede, ei eldre kvinne, har tatt buss eller på annen måte har tatt seg til Finnsnes eller andre steder. Det har pågått leteaksjon etter den savnede siden natt til lørdag. Politi samt mannskap fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder og sivilforsvaret har vært i aktivitet.

OPPDATERT 14.03: Søket etter den savnede kvinnen fortsetter med mannskaper fra Norske Redningshunder, Norsk Folkehjelp, Røde Kors, Målselv brann og redning, forsvaret og politiet. Det er planlagt søk langs og i Gumpeelva samt fjellene Storlifjellet og Tverrfjellet.

Rana. 12.50: E 12 ved Raudvatnet. Store steinblokker har rast ut. Ett felt er åpent. Vis stor aktsomhet, fare for ytterligere steinsprang, melder politiet i Nordland. Vegtrafikksentralen er varslet . De sender ut entrepenør. Oppdatert: 14.21: Entrepenør har vært på stedet og fjernet det som var av stein i veibanen. Veien er igjen åpen for normal ferdsel, opplyser politiet.

Ersfjorden, Tromsø: Det skal avholdes redningsøvelser i dag, mandag 26. og i morgen tirsdag 27. august. Båter og personell i redningsdrakter vil være i aktivitet disse to dagene, melder politiet.

Fauske: 10.37: Båt har slitt seg ved Kistrand, Risøya. Savner du en Hobby båt i området har melder fortøyd denne, melder politiet i Nordland,

SANDNESSJØEN, sentrum. Me lding om brann i bygning. Det kom røyk fra bygningen, som er et næringsbygg. Brann gjennomsøker bygningen, lød politiets melding klokken 05.30.

Harstad: Melding om feststøy fra en yatch som lå fortøyd i havna, meldte politiet klokken halv to i natt. Festen forstyrret hotellgjester og politiet var på stedet og dempet festen.

Gottesjorda: En bilfører ble målt til 97 km/t i en 60-sone av Utrykningspolitiet. Beslag av førerkort og anmeldelse.