Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter

Tromsø: 20.55: Up har stanset MC etter hastighetsmåling på 88,6 km/t i 60 sone ved Ramfjordmoen i Tromsø. Førerkortet ble beslaglagt på stedet. Fører testet for øvrig positivt på narkotika og dermed fremstilt for blodprøvetaking. Sak opprettet, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 18.49: Up har gjennomført laserkontroll i 50-sone på Innlandsvegen. To reaksjoner på høy fart der høyeste måling var 65 km/t. En fører i tillegg anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Tromsø: 17.25: Åsgård sykehus, melding til politiet om at det har vært branntilløp på et begrenset området. Brannen er slukket, ikke meldt om skadde på stedet, opplyser politiet i Troms.

Bodø: 15.30: Melding om trafikkulykke på Mørkved. Skal være en buss som har kjørt av veien. Nødetater på vei til stedet. Oppdatert: 15.34:  Politi og ambulasepersonell på stedet. Alle passasjerer og fører er bevisste og ute av bussen. En passasjer blir undersøkt av ambulansepersonell, melder Nordland politidistrikt.  Oppdateriing: 15.45: Ulykken har skjedd i 30 sonen, Kudalsveien ved universitetet. Fører av bussen har mindre skader i form av kuttskader på hendene. En del kø på stedet, melder politiet. Oppdatering: 15.50: Vitner forklarer at to busser møttes på smal vei, og skulle passere hverandre. Den ene bussen kom da utenfor veiskulderen og veltet.

Kaldfjord: 15.27: En bilfører ble målt til 66 km/t i 30 sonen i Kadfjord utenfor Tromsø. Forholdet anmeldes og førerkort er tatt i beslag, melder Troms politidistrikt.

Sørbotn: 14:.40: Fart en person anmeldes etter å ha blitt målt til 131 km/t i 80 sone. Mistenkte blir også anmeldt for å ha ført motorvogn uten å inneha gyldig førerkort samt for at samtlige dekk på bilen var under lovlige mønsterdybde, melder Troms politidistrikt.

Øknes: 11.18: UP har avholdt trafikkontroll i 60-sone på fv821. Utskrevet syv forenklede forelegg, høyeste for 85km/t, melder Nordland politidistrikt.

Olderdalen: Politiet har avholdt kontroll rettet mot promille og dokument. 33 kontrollerte, ingen reaksjoner, sier politiet klokken 0917.

Laksvatn: Jack Russel Terrier, hvit med brune flekker savnet fra området Laksvatn. Ring 02800 dersom du har info, sier politiet klokken 0915.

Brønnøysund: Brann i bygning ved Svarthopen. Nødetater på vei. meldes om tykk røyk i området. Det brenner kraftig i et nedlagt bygg, skal ikke være mennesker i bygget. Naboer oppfordres til å holde vinduer og ventiler lukket grunnet røyken, sier politiet klokken 0211 natt til onsdag.

Tromsø: Mann i 20 årene innbrakt fra et av byens utesteder. Han var full og nektet å forlate stedet på vaktenes oppfordring. Da patruljen kom til stedet satte han seg opp mot betjentene og anmeldes for forulemping av offentlig tjenesteperson samt nekte å oppgi personalia, sier politiet klokken 2207 tirsdag kveld.