Dette jobbet politiet med mandag

nyheter

Svolvær: 20.09: Melding om brann i bobil, E10 ved Stordalen. Nødetater på vei. Oppdateres, melder Nordland politidistrikt. Oppdatert: 20.18: Brannvesen på stedet melder at brannen er slokt. Ikke meldt om personskader. Ingen trafikale problemer, melder politiet i Nordland. Oppdatering: 20.45: 2 i bobilen da det begynte å brenne, klarte selv å slokke brannen. Disse to får en sjekk på legevakta. Politiet gjør undersøkelser ifht brannårsak, opplyser politiet.

Markenes: 18.30: Politi og brannvesen er på stedet etter at en bil begynte å brenne på Markenes i Troms. Alle er kommet seg ut av bilen og bilen står ikke til hinder for trafikken ellers, opplyser Troms politidistrikt.

Tromsø: 15.34: Beruset og aggressiv mann i 20-årene innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest. Blir anmeldt for ordensforstyrrelse som følge av sin oppførsel i sentrum. Innbrakte har i løpet av dagen slått til to ulike vektere i sentrum. Ingen personskader, melder Troms politidistrikt.

Hennes: 15.16: Melding om røyk fra enebolig. Nødetater på vei, melder Nordland politidistrikt. Oppdatert: 15.50: Vi er på stedet sammen med lokalt brannvesen. Fortsatt røyk fra huset. Ifølge eier er det ingen som skal være inne, melder Nordland politidistrikt. Oppdatert: 16.33: Kontroll på stedet. Røyken skyldes mest sannsynlig tørrkoking, har ikke vært åpen ild/ flammer, melder politiet i Nordland.

Tromsø: 14.33: Melding om trafikkulykke på Sandnessundbrua. Nødetatene er på vei til stedet. Oppdatering: To personbiler har kollidert. Alle de impliserte er ved bevissthet og ute av bilene. Den ene bilen er ikke kjørbar. Trafikken går per nå forbi ulykkesstedet i ett kjørefelt. Oppdatering: 14.52:  Trafikken går nå som normalt på stedet. Tre personer er kjørt til legesjekk. Førerkortet til fører av bilen som kom over i motgående kjørefelt er beslaglagt. Sak vil bli opprettet, melder Troms politidistrikt.

Salangen: 14.31: En bilfører stanset i kontroll mistenkes for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Fremstilles for blodprøve. Sak vil bli opprettet, melder Troms politidistrikt.

Silsand: 12.30: En bilfører anmeldes for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort etter å ha blitt stanset av en patrulje, opplyser politiet i Troms.

Fauske: 11. 39: patruljen kom over en lett MC som kjørte på bakhjulet på veien. Fører, mann 16, anmeldes og får sitt førerkort beslaglagt. Foresatte varslet.

Harstad: Politipatrulje stanset bilfører i Harstad. Mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand, samt kjøring uten gyldig førerkort. Anmeldes for dette. Fremstilles legevakta for blodprøve, sier politiet klokken 0419 natt til mandag.

Nordland: I forbindelse med skolestart, vil politiet være tilstede ved flere skoler i fylket. Vi oppfordrer alle billister å opptre ekstra forsiktig i skoleområdene. Vi sees kanskje, sier politiet rundt klokken 08 mandag morgen.

Sortland: Nødetatene rykker ut til melding om brann i bolighus, meldte politiet klokken 0523 natt til mandag. Huset er overtent. Beboer og beboers hund er ute. Ingen i boligen. Klokken 0646 sier politiet at brannen er under kontroll. Hendelsen skal etterforskes.

Tromsø: Politipatrulje kommet over en person sittende i en bil på Tromsøya. Luktet hasj i bilen. Funnet hasj på vedkommende. Innbragt til politistasjonen for videre undersøkelser, sier politiet klokken 0415.

Lyngseidet: Politiet delte i går kveld to forenklede forelegg til bilførere på grunn av høy hastighet. Høyeste overtredelse var 71 km/t i 60-sone, sier politiet klokken 2137 søndag kveld.