– Høyres virkelighetsforståelse av kollektivsatsingen er utdatert

Venstre slår tilbake mot kritikk fra Høyres Einar Mustaparta (H). Ordførerkandidaten mener byen ikke har fått det den ble lovet av kollektivtilbud.

ANGREP: Maria Serafia Fjellstad og Even Aronsen i Harstad Venstre sier at Mye av kollektivsatsingen henger sammen med Harstadpakken og sentrumsplanen. – Derfor er det en trinnvis opptrapping og ikke mulig å få det til over natten, slik Mustaparta virker til å tro og drømme om, sier de. Foto: Privat 

nyheter

I forrige uke sa Høyres Einar Mustaparta at Harstadpakkens lovende satsing på buss har uteblitt. Han etterlyser gjennomgående bussruter, noe han mener vil gjøre bussterminalen overflødig. I stedet vil han ha et nytt torg- og samlingsområde på området.

Venstres ordførerkandidat Even Aronsen og varaordfører Maria Serafia Fjellstad mener at mye av kritikken baserer seg på en utdatert virkelighetsforståelse.