– Kjempespennende

Venstres stortingsrepresentant og parlamentariske leder Terje Breivik var på jakt etter eksempler på grønt gründerskap i Sør-Troms. Det ble en kort jakt.

PÅ BEFARING Fra venstre: Tine Noodt. 1.-kandidat Troms og Finnmark Venstre. Jan Meyer, ordførerkandidat Kvæfjord. Even Aronsen, ordførerkandidat Harstad. Irene Dahl, fylkesleder Troms og Finnmark. Terje Breivik, stortingsrepresentant og parlamentarisk leder og landbruksrådgiver i Kvæfjord, Rolf Ingar Eggum.  Foto: Kjell Magne Angelsen

nyheter

Sammen med sekretariatsleder Torild Skogsholm og lokale venstrekrefter var han på befaring ved flere foretak. Der fikk han blant annet se hvordan møkk kan konverteres til klingende mynt på Kvæfjordeidet.

Landbruksrådgiver Rolf Ingar Eggum i Kvæfjord holdt en lengre orientering om kompostfabrikken til 15 millioner kroner, som skal plasseres på den tidligere travbanen på Kvæfjordeidet.