Jubler for nytt dyresykehus: - En gledens dag

Sammy (5) fikk det ærefulle oppdraget, og «grave ned grunnebeinet» til det nye dyresykehuset i regionen.

symbolsk: Sammy (5) sto for den symbolske handlingen, å grave ned grunnbeinet for nytt dyresykehus i Harstad. Marie Modal (t.h.), tidligere eier og driver av klinikken, hjalp til. Sammy adlød matmor Trude Kleven perfekt, og nå er oppgraderingen av bygget som skal bli et dyresykehus på 750 kvadratmeter i gang. Foto: Tone A. Karlsen 

De slipper altså dobbeltbur ...

Helene Levoll, Anicura Harstad
nyheter

Tollergutten Sammy fra Harstad hadde ligget i hardtrening i lang tid, før det formelle spadetaket for nytt dyresykehus i Harstad skulle tas mandag. Både godgutten og eieren hadde finpusset på grave- og slippeteknikken, og var veldig spente før seremonien i Harstadbotn. Sammy adlød ordre og bokstavelig talt gravde grunnbeinet, i en symbolsk jordhaug ved inngangsdøra til nytt dyresykehus i Bohusbygget. Anicura Harstad planlegger innflytting og offisiell åpning i Bohusbygget om ett halvår.

VIDEO: