Gro Dagsvold i full sving med nytt reiselivsselskap:

– Stort potensial i regionen

Hun har allerede gjennom sitt selskap North Up hatt ansvar for to cruisebåtanløp. Mandag kommer det tredje til byen.

reiselivsselskap: Gro Dagsvold selskap North Up har allerede fått en rekke oppdrag for ulike reiselivsoperatører. – Vi har en fantastisk skjærgård og en unik natur som stadig flere ønsker å oppleve, sier hun. Foto: Andreas Isachsen 

nyheter

Dagsvold har også knyttet kontakt med en rekke aktører i Harstad og regionen rundt som kan tilby opplevelser stadig flere turister etterspør.

– Harstad har et stort potensial for å trekke til oss langt flere turister enn tilfellet er i dag. Vi har over år ikke vært synlig nok i forhold til å vise fram de mange perler og skjulte skatter vi kan tilby turistene.