Dette jobber politiet med tirsdag

nyheter

Narvik: 15.03: Politi/brann rykker ut til området ved Høgskolen etter melding om gressbrann, melder Nordland politidistrikt. Oppdatert: 15.06: Nødetatene er fremme på stedet, brannen er slukket. Ikke fare for spredning.

Selfors: 14.30: Vi har gjennomført fartskontroll langs E6 Åenget, i 60-sona. 27 forelegg er utskrevet, høyeste hastighet målt til 84 km/t, melder politiet i Nordland.

Mosjøen: 14.05: Melding om trafikkulykke i sentrum. Nødetater på vei til stedet. Skal være to kjøretøy involvert i ulykken. E6 er stengt i begge retninger. Oppdatering 14.10: Politiet er på stedet. Personene i de involverte kjøretøyene er kommet seg ut av kjøretøyene og er bevisste, melder Nordland politidistrikt. Oppdatert: 14.40: Ett felt er fortsatt stengt. En del kø på stedet.

Vestvågøy: 13.39: UP har avholdt laserkontroll ved Grunstadelva. 19 førere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastigste var på 85 km/timen. 60 km/timen på stedet, melder Nordland politidistrikt.

Saltstraumen: 11.28: Melding om brann i butikk. Nødetater på tur, melder politiet. Oppdatert: 11.40: Vi er på stedet. Brannen skal ha vært i en strømkabel som går inn til bygget. Slokket nå. Ingen personskader er meldt, opplyser Nordland politidistrikt.

Sortland: Politiet melder klokken 1031 at det brenner i en bil. - Ikke meldt om personskader. Nødetater på vei. Noe senere sier politiet at det brenner i motorrommet på bilen. - Vesterålsgata stenges en kort periode mens slukkingen pågår. 12 minutter etterpå sier politiet at brannen er slukket og veien åpnes. - Ikke kjent hvorfor det begynte å brenne.

Fauske: Politiet har avholdt promillekontroll på Finneid tirsdag morgen. 104 kontrollerte. - Ingen reaksjoner, sier politiet klokken 1009.

Tromsø: Politiet har hatt trafikkontroll ved Heilovegen/Tverrforbindelsen. Der er det nå forbudt å svinge til høyre inn mot Tverrforbindelsen når du kommer opp Heilovegen, altså fra Jektaområdet. 38 bilister kontrollert og informert om dette forbudet, skriver politiet klokken 1930 mandag kveld.

Strømsnes/Berg: Politiet har hatt trafikkontroll på FV17. Tre førere ilagt forenklet forelegg, høyeste hastighet 71 km/t i 60-sonen, skriver politiet klokken 1850 mandag kveld.

Majavatn: Politiet fikk mandag ettermiddag melding om trafikkulykke på E6. - To kjøretøy involvert, nødetater på vei. Alle involverte våken og orientert, lød den første meldingen klokken 1630. Senere ble det klart at en pasient fraktes til sykehus med helikopter - antatt mindre skader. To pasienter kjøres med ambulanse til legevakt. Klokken 19 ble det klart at veien er åpen for trafikk. En trailer og en personbil var involvert i ulykken. - Store materielle skader. Fører av trailer, mann i 50-årene, får sitt førerkort beslaglagt.