Klart for den 18. Petro-konferansen i Harstad: – Forutsigbarhet avgjørende

Programmet for årets Petro 2019 er allerede klart. Her blir det fokus på både etiske problemstillinger, forutsigbarhet og ungdommens tanker rundt olje- og gassnæringen.

ARRANGØR: Leder av programkomiteen til Petro 2019 Vegard Heiberg og styreleder i Norsk Petroleumsforening avdeling Harstad Jan Terje Johansen håper mange innen olje- og gassnæringen i landet finner veien til Harstad i slutten av august.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Både leder av programkomiteen, Vegard Heiberg og styreleder i Norsk Petroleumsforening avdeling Harstad, Jan Terje Johansen, mener årets program spenner over en rekke interessante områder som berører bransjen i Nord- Norge.

– Ikke minst mener vi spørsmålet om en forutsigbar fremtid i nord er viktig å belyse, sier Johansen og Heiberg.