Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter

Åenget: UP har gjennomført fartskontroll i 60 sone, melder politiet klokken 21.21. Fem forenklede forelegg utskrevet og tre førerkortbeslag på grunn av kjøring i 86, 93 og 96 kilometer i timen.

Harstad: Klokken 20.40 fikk Harstad-politiet melding om bil på Kilhus i retning sentrum som vinglet på veien. – Politiet har foreløpig ikke funnet bilen, sier operasjonsleder Stine Svendsen i Troms politidistrikt.

Lofoten: UP har gjennomført laserkontroll i 60 sone på Skullbru, melder politiet klokken 19.11. Åtte forenklede ble utskrevet. Høyeste fart var 79 kilometer i timen.

Kasfjord: Asfaltbil med henger tippet i Kasfjord, melder politiet. Etaten fikk melding om hendelsen rundt klokken 18.45. Ingen personskade, og bilberger er på stedet.

Tromsø: 14.50: Ei ung jente berges nå ned dra Sherpa trappa ved Fjellheisen etter å blitt i dårlig form. Seakingen og frivillige fra Norsk folkehjelp er på stedet, melder Troms politidistrikt.

Grane: 14.45: UP har avholdt laserkontroll i 80 sonen på Laksforsåsan. Fem førere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet var på 107 km/t, melder Nordland politidistrikt.

Sortland: 14.10. UP har avholdt laserkontroll i 60 sonen på Sandstrand. Syv forenklede forelegg ble utskrevet. Høyeste var på 75 km/t, melder Nordland politidistrikt.

Skjærstad: 13.30. En lastebil har kjørt utfor vegen, noe lekkasje fra bilen, ingen personskader. Det er mulig å kjøre forbi på stedet. Politi og brannvesen er på tur til stedet, melder politiet i Troms.

Mo i Rana: 13.40: Akkurat fått melding om stjålet bil på Gruben. Alle ressureser satt i søk etter aktuell bil. Bilen det er snakk om er en grå BMW 320 st.vogn med reg nr KH 63919. Observasjoner meldes til politiet, opplyser Nordland politidistrikt. Oppdatering: Politiet har nå pågrepet en mann i 40-årene siktet for bilbrukstyveriet. – Vi er fortsatt interessert i observasjoner av KH63919, melder politiet klokken 15.45.

Andøy: 13.05:  Enslig bil med to personer, kjørt ut av veien ved Skarstein på Andøya. Ingen personskader. Ambulanse vært på stedet. De involverte ble kjørt til legevakt for kontroll. Ikke skadet. Bil står fortsatt utenfor veien. Politiet har ikke vært på stedet, melder Nordland politidistrikt.

Kvænangen: 11.45: Melding om trafikkulykke på E6 mellom Badderen og Sekkemo. Nødetatene er på vei til stedet, melder Troms politidistrikt. Oppdatering: 12.07:  Det meldes fra stedet at to personbiler er involvert. En person skal være skadet. Ukjent skadegrad. Er ved bevissthet. To andre involverte skal være uskadd. Ett kjørefelt er pr. nå stengt på stedet. Et Seaking redningshelikopter fra Banak er på vei til stedet, melder Troms politidistrikt. Oppdatering 2: 13.58: Vegen er nå åpen og bilene er berget. En kvinne er fraktet fra stedet med Seakingen, uvisst skade omfang. Årsak til ulykken skal være at en av bilene har forsøkt på en forbikjøring, angret seg og truffet forankjørende da den la seg tilbake i egen fil. Patruljen oppretter sak, melder Troms politidistrikt.

Meløy: 11.07: Patruljen har utført promillekontroll i Glomfjord. 17 førere kontrollert. Alle var edrue, melder Nordland politidistrikt.

Bodø: 11.07: Mann blir anmeldt for besittelse av mindre mengde narkotika i Bodø sentrum. Bevissikring utført og sak blir opprettet. Mannen var i 40 årene, opplyser Nordland politidistrikt.

Narvik: 08.12:  Troms PD utfører regodkjenning; utrykningskjøring. Vil i den forbindelse også kjøre mellom Bjerkvik og Narvik. Til Obs

Harstad: 07.10: Melding om trafikkulykke i Storgata ved Esso. Les mer her

E10 Tussan i Vestvågøy: UP har gjennomført fartskontroll i 60-sone. 8 forenklede forelegg skrevet samt ett førerkort beslaglagt etter 102 km/t i 60-sonen.

Les også: Økning i antall bilister tatt for ruskjøring

Les også: Fem måtte gå etter vegvesenets kontroll i Harstad

Les også: Dette jobbet politiet med tirsdag