Dette jobbet politiet med tirsdag

  Foto: Illustrasjon .- Kjell Magne Angelsen

nyheter

Lofoten: E10 Ostadmyra. Klokka 21.00. UP har gjennomført laserkontroll i 60 sone. To forenklede forelegg skrevet ut, høyeste 73 km/t, melder Nordland politidistrikt.

Balsfjord: Cirka 20.15. UP har foretatt et førerkortbeslag som følge av fartskontroll. Fører hadde prikker på sitt førerkort fra tidligere, noe som førte til at det ble beslaglagt i dag, opplyser Troms politidistrikt.

Rognan: UP har gjennomført laserkontroll på stedet kl. 19.30. 80 sone. 7 forenklede forelegg skrevet ut. Høyeste hastighet 104 km/t, melder Nordland politidistrikt.

Leknes: E10 Storeidet, klokka 19.10. UP gjennomført promillekontroll. 105 kontrollerte fører, alt ok, melder Nordland politidistrikt.

Mosjøen: Melding om trafikkulykke i rundkjøringen ved Nyrud. - To kjøretøy involvert. Politiet på stedet. En person har smerter i en arm, sier politiet klokken 15.

Mo i Rana: Politiet har beslaglagt ett førerkort. - Grunnen til dette var at fører ved flere tilfeller kjørte i motsatt kjørefelt. Fører er en mann i 80 årene, sier politiet klokken 1320.

Bodø: Politiet har fått melding om trafikkulykke på Rønvikleira. - Ett kjøretøy involvert. Politi og ambulanse på stedet og snakker med fører som har en liten kuttskade i hodet, men er ellers ok. Politiet gjør undersøkelser på stedet, lyder en melding klokken 1315.

Brønnøysund: Politiet er på Gårdsøya etter melding om arbeidsulykke. - Mann i 40-årene er sendt i ambulanse med smerter i en fot etter å ha fått en H-bjelke over foten. Uavklart skadeomfang forøvrig, sier politiet rundt klokken 13. Saken skal etterforskes videre.

Bodø: Politiet oppretter sak om mulig promillekjøring i Bodø sentrum. Bevissikring pågår, sier politiet klokken 12.

Tromsø: Melding om trafikkuhell i tunell innslaget ved Polaria. Det er ikke meldt om personskader. Et kjørefelt er sperret. Vi er på vei til stedet.  - En personbil har rygget på en motorsykkel. Veibanen er nå ryddet. Vi opptar forklaring fra partene på stedet, sier politiet 1040.

Kaldfjord: Politiet har fått inn meldinger om to brune hester som har kommet seg løs i området Henrikvik/FV 862. Forsøkt å komme i kontakt med mulig hesteeier uten hell, meldte politiet klokken halv fem i natt.

Tromsdalen: Statens vegvesen har hatt tungtransportkontroll på E8 Tromsdalen med fokus på bremsekontroll av tunge kjøretøy. En fører ble anmeldt for brudd på kjøre og hvil. Det ble to anmeldelser på grunn av utgåtte fartsskrivere. Flere dekkgebyr for lite mønster. Et modulvogntog ilagt bruksforbud på grunn av lengde.

Salangen: Politiet har hatt laserkontroll på Brandvoll. Èn fører fikk førerkort beslaglagt da han ble målt til 87 km/t i 60-sone, sier politiet mandag kveld.