Overtar rekruttskolen på Madla

​Kommandørkaptein Ronny Kristoffersen fra Harstad er utnevnt til kommandør i Sjøforsvaret og ny sjef for KNM Harald Hårfagre.

NY KOMMANDO KJK-sjef Ronny Kristoffersen.  Foto: Arkiv - Frank R. Roksøy

nyheter

Kristoffersen, som i dag er sjef for Kystjegerkommandoen på Trondenes, tiltrer 1. august 2019. Han overtar etter kommandør Tor Fredrik Johannessen, som går over i pensjonistenes rekker, melder Forsvarets Forum.

– Jeg gleder meg til denne store oppgaven. Det handler om å utdanne framtidens krigere. Både for å kunne forsvare landets grenser, og for å ivareta våre internasjonale forpliktelser. Et stort ansvar, og en fantastisk utfordring, sier Kristoffersen i en kommentar til Harstad Tidende. Han blir imidlertid boende i Harstad, og skal pendle hjem i helgene.