Dette jobber politiet med søndag

Politi, politibil, utrykning, UP  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Tromsø: Mann i 40-årene innsettes i arrest etter å vært til sjenanse på et utested. Vedkommende anmeldes for å slått til en i patruljen, melder Troms politidistrikt.

Rana: Politiet har vært med helikopteroppsyn i området fra Hemavan til Storforshei, Reinfjellet, Kruttfjellet, Hemnesfjellet m.m. Resultat er ni anmeldelser for ulovlig scooterkjøring, melder Nordland politidistrikt.

Skibotn: UP har hatt trafikkontroll. 21 forenklede forelegg utstedt for hastighet. To bilførere i høyeste hastighet som ble målt; 76 km/t i 60-sone, melder Troms politidistrikt.

Bodø: Cirka 17.50. Flere meldinger om beruset mann i sentrum som var til sjenanse for andre. Mannen i slutten av femtiårene ble forsøkt bortvist fra sentrum, men nektet å etterkomme politiets pålegg. Anmeldes og innsettes i drukkenskapsarrest, melder Nordland politidistrikt.

Lønsdal: Klokka 15.37: Røde Kors har vært på kjentmannstur i Saltdal, fra Lønsdal via Sørbøravatn og ned Daumannsdalen. De har tatt snøprofiler og melder om stor rasfare i området. Til obs, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø:  14.45. Berg. En personbil har kjørt av vegen på E8. Politiet er på stedet. Ingen personskade.

Klokka 16.00 melder politiet følgende: Oppretter sak om uaktsom kjøring. Syrisk fører. Førerkort ikke beslaglagt på stedet.

Beiarfjellet: Scooterpatrulje fra Røde Kors har transportert en person som trengte legetilsyn fra ei hytte til bilvei, melder Nordland politidistrikt.

Meløy: cirka 13.00. FV17 ved Halsa: Trafikkulykke. To personbiler har kollidert. Fire personer involvert, disse er ute av bilene, melder Nordland politidistrikt.

Rana: 12.45. Scooterpatrulje fra Norsk Folkehjelp har bistått to turgåere som hadde fått utstyrsproblemer ved Kvistendalstunet. Personene er fraktet ned av fjellet, melder Nordland politidistrikt.

Sjøvegan: 11.30. Mann ringte politiet for å orientere om at han hadde vært uheldig under kjøring og støtt borti en annen bil. Erkjente å ikke ha førerkort. Politiet rykket ut og kunne i tillegg konstatere at han ikke var edru. Han er nå siktet for flere forhold og blodprøve er sikret, melder Troms politidistrikt.

Evenskjer: Trafikkuhell ved krysset til Bøneset på FV115.

Se egen sak: Her

Bjerkvik: 11.30. Branntilløp i verkstedbygg. Brannen er slukket. En person sjekkes av ambulansepersonell etter å ha pustet inn røyk, melder Nordland politidistrikt.

Sandnessjøen: 11.00. Promillekontroll gjennomført på FV17 ved Radåsmyra. 50 kontrollerte, ingen reaksjoner, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 10.30. Melding om en gående mann i sentrum som sparket i en parkert bil han passerte og lagde skade på kjøretøyet. En patrulje rykket ut og påtraff kort tid etter en mann i nærområdet. Politiet mener vi har påtruffet gjerningsmannen og han anmeldes for skadeverk, melder Troms politidistrikt.

Gravdal: 02.23. Kom inn flere meldinger om skudd i Gravdal. Politiet til stedet. Fant en adresse der det var full fest. En personfyrte på fyrverker inne og slapp dette ut av et vindu. Politiet anmelder saken, melder Nordland politidistrikt.