Sigrid (34) fra Evenskjer blir sjefstrateg i Nordea

- Det er en anerkjennelse og innebærer mye ansvar, sier Sigrid Wilter Slørstad.

Forfremmet Sigrid Wilter Slørstad fra Evenskjer får toppjobb i Nordea.  Foto: Anders Halvorsen / Nordea

nyheter

Fungerende sjefstrateg Sigrid Wilter Slørstad i Nordea Investments får rollen på permanent basis, etter å ha tatt over for Leif-Rune Husebye Rein tidligere i år. Kvinnen fra Evenskjer er 34 år gammel og har jobbet som strateg i Nordea siden 2010. De tre siste årene har hun hatt stilling som seniorstrateg.

- Jeg har jobbet meg oppover i systemet i Nordea siden jeg ble ferdig med masterstudiene. Det har vært kjempeutfordrende og jeg har fått mange muligheter. Den nye tittelen er en anerkjennelse og innebærer mye ansvar som motiverer med tanke på framtidig arbeid, sier Slørstad som flyttet fra Evenskjer til Oslo i 2005.