Viderefører suksessoppskrift

Peter Krarup er på plass i sjefsstolen på Harstad Kulturhus. – En viktig oppgave for meg blir å lytte til hva folk mener om Kultur-Harstad.

nydirektøren: Peter Krarup er klar til å ta over roret som ny kulturhusdirektør. – En av landsdelens mest spennende kulturjobber i et flott bygg med beliggenhet som kan ta pusten fra deg, sier han. I bakgrunnen står celloen han alltid har med seg selv om han aldri ble en profesjonell musiker.   Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Fascinasjonen for naturen og kulturhusets beliggenhet, i tillegg til muligheten til å være med å videreutvikle en av Nord- Norges viktigste kulturscener, var viktige årsaker til at han søkte stillingen som kulturhussjef etter Ola Manne Løkholm.

– Som et slags Sydney Opera House ligger Harstad Kulturhus så vakkert til ved innseilingen til Harstad. Jeg har vært mange ganger i byen tidligere og alltid latt med fascinere over hvor vakkert det er her.