Borghild (95) er nesten blind og faller ofte: For frisk for sykehjemmet

Snart 96 år gamle Borghild Johansen har bare ett ønske til i livet: Å få tilbringe sin siste tid på Ibestad sykehjem.

Faller ofte: Snart 96 år gamle Borghild Johansen er engstelig og redd i omsorgsboligen. Hennes høyeste ønske er å få plass på sykehjemmet. Bildet er tatt for tre-fire år siden da helsetilstanden var betydelig bedre: Foto. Privat 

nyheter

Den gamle damen har mange sykdommer og plager. Hun har grå og grønn stær på øynene og bare 15 prosent syn igjen. I tillegg har hun diabetes. Tarmproblemer gjør at det rett som det er går galt, og det går hardt inn på den gamle damen.

Nabo fant henne

– Hun har hatt hjerteinfarkt, er ustødig og faller stadig oftere. For to år siden falt hun og brakk lårhalsen, sier sønnen Vidar Johansen. Han bor i Trondheim, søsteren Sonja Vagle bor på Sandnes og broren Jermund Johansen bor i Ibestad.