Kirsten har stått på barrikadene i Harstad siden 80-tallet

- Vi trenger denne dagen for å markere solidaritet med kvinner verden over, sier Kirsten Evjen, klar til storslagen feiring av Den internasjonale kvinnedagen.

STÅ SAMMEN Kirsten Evjen inviterer til markering av Den internasjonale kvinnedagen i neste uke. – Ikke alle kvinner og barn er like heldige som oss. Vi har ressursene til å vise verden at vi står sammen, sier hun.  Foto: Tina Eilertsen

nyheter

Kvinnedagen 8. mars. En viktig dag. En dag som aldri mister sin aktualitet, ifølge Kirsten Evjen, som selv er for veteran å regne i kampen om kvinners rettigheter. De senere dagene har hun gjort seg klar til markering i Harstad.

- Vi vet alle at kvinner og barn i andre deler av verden ikke er like heldige som oss. Vi har ressursene til å vise verden at vi står sammen, sier hun.