50 divaer kommer: Kulturhuset gjøres om til en nattklubb

Fredag 15. februar kommer 50 damer til Harstad Kulturhus.
nyheter

Club Diva Cabaretkonsert hadde suksess i Nordland i 2018. Nå står Harstad for tur, melder arrangørene Norges Korforbund Nord. Orkesteret, danserne og The Leading Diva England Brooks er de samme, mens sangerne i cabaretkoret består av lokale sangere fra Harstad og Vesterålen. Dirigent er Siv Cathrine Johansen fra Harstad.

Avisa Fremover skrev blant annet etter forestillingen "Dristige, deilige, dyktige divaer! Damenes sjarm og innlevelse imponerte!"

- Dette er et stort prosjekt som er produsert av Norges Korforbund og Musikk i Nordland. England Brooks er hovedsolist, mens damene i cabaretkoret er lokale sangere. Kulturhuset gjøres om til en nattklubb hvor publikum blir tatt med tilbake til 1920-tallets Gatsby-stil.Publikum skal få føle på nattklubbstemningen fra de kommer til går, lover Marita Havaas Olsen i Norges Korforbund Nord.