Dette jobbet politiet med fredag

nyheter

Lyngseidet: Melding om ei jente på 11 år som er savnet fra Eidebakken skole. Forlot frivillig skolen kl. 12.00. – Hun har enda ikke dukket opp på bopel. Politiet er på stedet. Frivillige hjelpemannskaper er på tur. Beskrivelse: Mørkeblå parkas, grå lue, oransje vinterbukse, beige sko, melder politiet klokken 15.17.

Ta kontakt med politiet på 02800 ved observasjon, oppfordrer politiet.

Klokken 16.27 oppsyser politiet at jenta er funnet i god behold ved skytterhuset på Lyngseidet.

På fylkesvei 868 i Holmbuktura melder politiet om skred over veien. – Ingen mistanke om at noen kjøretøy er tatt. Vegtrafikksentralen varslet og sender personell til stedet, melder politiet klokken 14.38.

UP har avholdt laserkontroll i Korgfjelltunnelen. Tre forenklet forelegg utskrevet. – Høyeste fart målt til 102 km/t i 80 sone, melder politiet klokken 14.12.

UP har avholdt promillekontroll ved Olderneset i Mo i Rana. 140 kontrollerte, ingen reaksjoner, melder politiet klokken 11.56.

En seilbåt på 22-23 fot har slitt seg i Kabelvåg. Den ligger i fjæresteinene i moloen. Eier bes ta hånd om båten, melder politiet.

En lastebil har kjørt i grøfta i Sørvik, meldte politiet klokken 10.25. Det er ikke meldt om personskader. manuell dirigering av trafikken i påvente av bilberging.

Bil i grøfta i Ervika, framgår det av en melding til Harstad Tidende. Dette har skjedd like etter skolen i retning Kasfjord, der autovern mangler. – Det så ut som at sørpa har dratt bilen ut, sier tipseren.

På E10 ved Lyngvær har en bil blåst av veien. Ingen personskade. Sørger for bilberging selv.

En semitrailer kjørte i grøfta på E6 mellom Hatteng og Skibotn i morgentimene. Fører framsto uskadd, meldte politiet klokken 09.10. Sjekket av ambulansepersonell. Traileren ligger langt utenfor veien og er ikke til hinder for trafikken. Det er svært glatt på stedet.

Ordensforstyrrelse på en bensinstasjon i Tromsø førte til at politiet ble tilkalt. Politiet fikk raskt kontroll på den mistenkte, en mann i 30-årene. Han anmeldes også for bæring av kniv på offentlig sted.

Løs takstein førte til at en lite område rundt et bygg i Bodø ble avsperret nå i morgentimene. I Mo har deler av et hustak løsnet i vinden. Brannvesenet var klokken 07 på stedet for å sikre taket. Klokken 07.25 melder politiet at taket er ferdig sikret. Klokken 08.10 melder politiet at det har kommet flere meldinger om løse takplater både i trær og på bakken. Det jobbes med å få alt sikret. – Vær oppmerksom og forsiktig, oppfordrer politiet i Nordland.

I natt kom meldingen om en voldsepisode på et utested i Bodø. Fornærmede ble tatt med til legevakten mens mistenkte hadde forlatt stedet før politiet ankom. Dette skjedde på Hundholmen brygghus. Den mistenkte er en mann i midten av 50-årene. Politiet gikk ut med beskrivelse av mannen og ba om tips fra publikum.

Sent torsdag kveld falt en gangbru til en av flytebryggene i Bodø havn ned. En mann ble stående fast på brygga og måtte ha hjelp av redningsskøyta for å komme seg på tørt land. Moloen ble stengt fram til fredag morgen på grunn av uværet.


Dette jobbet politiet med torsdag