Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter

Politiet har gjennomført laserkontroll i Svartistunnelen i Glomfjord. To forenklet forelegg utskrevet. Høyeste fart målt til 110 km/t i 80 sone, melder politiet 19.51.

På E6 på Vollan pågår det bilberging. Årsaken skal være et vogntog som står fast. Trafikken kan passere, melder politiet klokken 15.48.

UP har gjennomført trafikkontroll i 50 sone i Heggelia. 13 bilførere ilagt forelegg for fartsovertredelser, melder politiet klokken 15.44.

Politiet innfører ferdselsforbud i Blåbærfjellet, melder politiet klokken 15.40.

Den planlagte recco-søket med helikopter i Tamokdalen onsdag lot seg ikke gjennomføre på grunn av været. – Slik værprognosene ser ut i dag har vi et håp om å gjenoppta arbeidet i løpet av helga, melder politiet klokken 15.35.

Det har i natt vært søkt med sende-/mottaksutstyr i Blåbærfjellet i Tamokdalen etter de antatt omkomne skituristene som ble tatt av ras for ei uke siden. Et redningshelikopter fra Banak var i virksomhet i en time, og etter et kort bakkeopphold ble søket gjenopptatt. Klokken halv seks meldte politiet at søket i skredområdet var avsluttet.

I formiddag meldte politiet at signaler fra alle fire skredsendere er lokalisert.

Trailer står fast på glatta Musegata i Tromsø, meldes det i 12-tiden onsdag. Fått pålegg om å legge på kjettinger. Vi blir på stedet til dette er gjort, melder Troms politidistrikt.

En tankbil med henger står fast på Fagernes på riksvei 91. Bilberging er bestilt. Politiet dirigerer trafikken, var meldingen klokken 06.50.

En person ble i natt framstilt for blodprøvetaking ettersom han var mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand i Harstad. Førerkortet beslaglegges og sak opprettes, meldte politiet i halv fire-tiden.

En bil kjørte av veien på Ørnes rundt midnatt. Bilen gikk rundt, men føreren var våken og bevisst. Ble kjørt til legevakt for nærmere undersøkelse.